”Regina telenovelor” din România a dansat pe masă la botezul fiului ei!

Autor:
Publicat: 10/11/2019 | 22:30

Diana Dumitrescu și-a creștinat băiețelul! Marele eveniment a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, iar totul s-a întâmplat în mare secret. ”Regina telenovelor” din România a dansat pe masă la botezul fiului ei, iar CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA are imagini fabuloase.

Diana Dumitrescu este o mămică fericită, după ce în urmă cu două luni, a născut un băiețel care i-a schimbat complet viaţa. Actrița a dezvăluit, la începutul primăverii, că urmează să devină mămă pentru prima dată. Ea a publicat o fotografie în care își etala cu mândrie burtica de graviduță. Diana Dumitrescu a aflat marea veste în timp ce se afla într-un city-break cu soțul ei.

Vedeta a vrut ca momentul nașterii să fie unul intim și pe care să îl împărtășească doar cu cei dragi. La fel s-a întâmplat și cu botezul băiețelului ei. Micuțul Carol Anton a fost creștinat sâmbătă, 9 noiembrie, iar evenimentul a fost sărbătorit alături de familie și apropiați. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU, MOTIVUL PENTRU CARE NU MAI ALĂPTEAZĂ DUPĂ APROAPE DOUĂ LUNI DE CÂND A NĂSCUT: „A TREBUIT SĂ ÎI DAU BIBERON PENTRU CĂ…”)

Evenimentul a fost restrâns

Evenimentul a fost unul restrâns la care au participat familia și prietenii de suflet. Naşii micuțului au fost un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin. După slujba de creștinare, toți cei prezenți au mers să sărbătorească la un restaurant de fițe din Capitală, acolo unde s-au delectat cu mâncăruri alese și băuturi fine.

Iar distracția a fost în toi! Toată lumea s-a simțit minunat și au petrecut până în zori. Îmbrăcată într-o rochie neagră cu alb, lejeră, Diana Dumitrescu a dansat, la un moment dat, pe mese cu bunul ei prieten, Cătălin Botezatu. (VEZI ȘI: DIANA DUMITRESCU, LUATĂ PRIN SURPRINDERE: ”AM FOST PREMIATĂ PENTRU DANSURILE DIN NOAPTEA TRECUTĂ!”)

Diana Dumitrescu a dansat pe mese cu Cătălin Botezatu

”Fericirea se trăiește mereu în familie! Mulțumesc tuturor membrilor familiei noastre, de sânge sau nu, pentru prezență, pentru distracție, pentru dansuri, pentru urările minunate către Carol Anton, pentru că existați în viețile noastre! ❤️”, a scris Diana Dumitrescu pe Facebook, după botezul băiețelului ei.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018.

În toamna lui 2017, Diana Dumitrescu a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”. (CITEȘTE ȘI: DIANA DUMITRESCU, RUGĂMINTE PENTRU FANII EI ÎNAINTE SĂ DEVINĂ MĂMICĂ: ”UNELE LUCRURI SUNT FĂCUTE SĂ…”)

Este a doua căsătorie a Dianei Dumitrescu. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)