Diana Dumitrescu, motivul pentru care nu mai alăptează după aproape două luni de când a născut: „A trebuit să îi dau biberon pentru că…”

Autor:
Publicat: 30/10/2019 | 13:02

Diana Dumitrescu este o mămică fericită după ce, cu două luni în urmă, a născut un băiețel care i-a schimbat complet viaţa. Vedeta a făcut câteva schimbări şi în viaţa micuţului Caron Anton pe care a hotărât să nu îl mai alăpteze.

Actriţa a dezvăluit motivul pentru care nu îşi mai alăptează băieţelul la doar două luni de când l-a născut. Se pare că bebeluşul începuse să refuze laptele matern, iar Diana Dumitrescu a apelat imediat la laptele praf.

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut”, a spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu şi-a dorit foarte mult să devină mamă şi după cum a declarat chiar ea, s-a chinuit câţiva ani să reuşească să rămână însărcinată.

„M-am bucurat foarte tare pentru că eu m-am chinuit foarte tare să rămân însărcinată. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mângâiat burta pe Instagram. Nu ştiu dacă sunt clişee. E o fericire pe care e greu să o descrii în cuvinte. Mie îmi place viaţa privată să o ţin cât pot de mult pentru mine. Lumea întreabă, lumea cere. (…) Nunta mea nu am vrut sub nicio formă să apară la televizor”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu, năcută pe data de 30 septembrie 1983, în Constanța, a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”.

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.