Vedeta & soțul ei au renunțat definitiv la divorț, iar noi avem dovada!

Autor: I.D.
Publicat: 11/11/2019 | 23:06

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că relația Andreei Tonciu cu soțul ei, nu ar mai funcționa și că s-ar gândi la divorț. Cu toate acestea cei doi par că își trăiesc povestea de dragoste la intensitate maximă și se bucură pe deplin de toate momentele pe care le petrec împreună cu fetița lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini senzaționale.(CITEȘTE ȘI: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intâlnit-o pe Andreea Tonciu într-un parc din Capitală, acolo unde vedeta a ales să petreacă câteva ore în compania persoanelor dragi, a soțului și a micuței lor.(NU RATA: ”ANNA MANECHINA” L-A SCHIMBAT PE ACTUAL CU EX-UL… AVEM DOVADA!)

Cu toate că în ultima perioadă mai multe zvonuri i-au dat pe cei doi în pragul divorțului, relația dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu pare să fie mai înfloritoare ca niciodată. Cei doi părinți, care par că au depășit toate perioadele mai puțin faste și se bucură pe deplin de clipele petrecute în familie.

Andreea Tonciu, care etala o formă de zile mari, părea mai fericită ca niciodată în compania persoanelor dragi, a soțului și a fetiței lor. După ce s-au plimbat prin parc, Andreea și Daniel și-au dus fetița în parcul de distracției. Sub privirile atente ale soțului, vedeta s-a distrat alături de fiica ei în carusel. Buna dispoziție pare să fi fost cuvântul de ordine în familia vedetei.(NU RATA: BIANCA & SOȚUL AU ”STROPIT” ÎMPĂCAREA LA LOFT CU 4 STICLE DE ARMAND DE BRIGNAC!)

Andreea Tonciu și fiica ei

Daniel Niculescu, despre divorț!

Daniel Niculescu a mărturisit că nu a fost niciodată vorba de vreun divorț, da, au existat certuri, așa cum sunt în fiecare cuplu, însă nu se vor despărți. Mai mult decât atât, Daniel și Andreea Tonciu mai vor un copil, în aproximativ doi ani.(NU RATA: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Hai să fim sinceri, cine nu se ceartă, e normal. N-a fost niciodată discuția să plec de acasă, nici măcar nu am avut vreo ceartă foarte serioasă, dar să ajungem la divorț. Îi spun mereu că nu știu cum a reușit să mă schimbe. Sunt foarte fericit pentru că îmi place viața asta. M-a schimbat total, eram alt om. Eram mare golan, dar m-am liniștit, am o familie frumoasă și sunt foarte fericit. Foarte frumoasă viața de tătic. M-a schimbat total. Mă gândesc de zece ori înainte să fac ceva. Chiar mă gândesc să ne mutăm, într-un an, de la apartament la vilă, casă. Mai vreau un copil, ce-o vrea Dumnezeu, fată, băiat, îmi doresc…într-un an, doi, vreau și chiar mă gândesc”, a declarat Daniel Niculescu, într-o emisiune TV.

Daniel Niculescu a supraveghiat distracția fetelor

S-au căsătorit în 2016!

Andreea Tonciu, pe numele din buletin Andreea Niculescu, şi-a găsit liniştea în braţele lui Daniel Niculescu, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor. Pentru prima dată, cei doi au atras toate privirile la petrecerea de nuntă a Sânzianei Buruiană. Apoi, în noiembrie 2015, Andreea a anunţat că este însărcinată şi că va aduce pe lume o fetiţă.(VEZI ȘI: LIDIA BUBLE, ÎNSPĂIMÂNTATĂ: ”SE UITĂ LA MINE. NU MAI IES DIN CASĂ!” )

La începutul lunii februarie 2016, Andreea şi Daniel au devenit soţ şi soţie. Naşii celor doi tineri au fost Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Pe 8 iunie 2016, Andreea a născut la o clinică privată din Bucureşti o fetiţă care a primit numele Rebecca Ana-Maria. Vedeta s-a cununat religios cu Daniel Niculescu pe 4 septembrie 2016, iar nunta a fost una ca-n povești.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...