”Anna manechina” l-a schimbat pe actual cu ex-ul… Avem dovada!

Autor: I.D.
Publicat: 10/11/2019 | 23:28

La scurt timp după ce a anunțat că s-a întors în brațele milionarului italian Christian, ”Anna manechina” a fost prinsă în ”offside”. Sexoasa brunetă a fost surprinsă într-o ipostază uluitoare… de mână cu ex-ul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.(CITEȘTE ȘI: “ANNA MANECHINA” S-A ÎMPĂCAT CU MILIONARUL ITALIAN! A CONVINS-O CU… O SUPER-VACANȚĂ!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații de-a dreptul savuroase legate de cea mai recentă escapadă noctună a Annei Roman.(NU RATA: SUPER-IMAGINILE CU BIANCA, DELIA + MULTE ALTE SEXY-VEDETE LA CARE MINORII AU ACCESUL INTERZIS!)

Încurcate sunt căile dragostei și de acest lucru se pare că s-a convins și sexoasa manechină Anna Roman. La scurt timp după ce bruneta a decis să mai dea o șansă poveștii de dragoste cu Christian, milionarul italian cu care s-a iubit câteva luni bune, focoasa brunetă a fost surprinsă în compania fostului iubit…celebrul motociclist Cătălin Cazacu.  

Potrivit informațiilor ce au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România, Anna Roman și Cătălin Cazacu s-au anturat în unul dintre cele mai renumite cluburi din Capitală. Cei doi au fost surprinși în timp ce întrau în Loft ținându-se de mână. Conform mărturisirilor unor martori, Anna și Cătălin nu s-au sfiit să recurgă la mai multe gesturi  tandre. Focoasa brunetă și prezentatorul de la Kanal D s-au sărutat pasional și s-au îmbrățișat tandru de mai multe ori. Rămâne de văzut dacă cei doi vor decide să dea o șansă sentimentelor, iar site-ul nr. 1 din România vă promite că o să vă țină la curent cu toate noutățile ce o să apară în acest caz.(NU RATA: ANNA ”MANECHINA” A RĂMAS DOAR ÎN CHILOȚEI ÎN HERĂSTRĂU! S-A SCHIMBAT DE ROCHIȚĂ, DAR N-A OBSERVAT CĂ E FILMATĂ…)

”Anna manechina” l-a schimbat pe actual cu ex-ul…

Anna Roman a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu

Anna Roman și Cătălin Cazacu au trăit o poveste de dragoste… cu năbădăi. Cei doi au fost iubiți, apoi fostul concurent de la Exatlon a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Anna Roman și Cătălin Cazacu au locuit împreună în apartamentul din Capitală al motociclistului, însă după ce fostul concurent de la Exatlon ar fi călcat strâmb, fotomodelul s-a hotărât să plece din casa lui.(NU RATA: ANNA A APĂRUT CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE, IAR PREZENTATORUL DE LA KANAL D S-A ”PIERDUT” COMPLET… FOSTA L-A BULVERSAT PE CĂTĂLIN CAZACU!)

“A fost destul de greu, nu sunt obişnuită şi nu ştiam cum să reacţionez. Eu şi Cătălin ne-am cunoscut la aeroport. Prima dată nu mi-a plăcut de el, dar, după, l-am iubit foarte tare. A fost o relaţie frumoasă, ne-am iubit mult. A spus că l-a luat valul, că s-a apropiat mai mult decât trebuie şi că nu a avut nimic cu respectiva şi că nu a fost genul lui.

 Stăteam în aceeaşi casă, ne gândeam şi la căsătorie. Inelul îl am într-o cutiuţă. Am fost foarte dezamăgită, pentru că nu i-am greşit cu o virgulă. El spune că a fost doar o apropiere de prietenie. M-a căutat, a spus că regretă tot ce a făcut, dar a recunoscut-o prea târziu. Eu am trecut peste şi nu mai exista cale de împăcare”, mărturisea atunci Anna Roman.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...