Celebra creatoare de modă, acuzată că și-a părăsit soțul & copiii pentru un fost membru al Guvernului!

Publicat: 10/11/2019 | 22:30

Viaţa bate filmul: una dintre cele mai cunoscute designeriţe de modă din România se pare că a plătit 5.000 de dolari unor spiritiști ca să-și ”securizeze” noua dragoste! Celebra creatoare de modă și-a părăsit soțul și copiii pentru un fost membru al Guvernului! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

De-a lungul ultimilor ani, designerita a avut un succes răsunător printre vedetele de la Hollywood, fiind creatoarea poate cea mai vizibilă internaţional. Dacă pe plan profesional lucrurile au mers perfect pentru ea, în cel sentimental situația are ingrediente piperate.

(VEZI AICI: FOSTUL SOȚ AL CREATOAREI DE MODĂ S-A SPÂNZURAT DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN LUNA DE MIERE! MOTIVUL: DATORII LA CĂMĂTARI ȘI…)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor informații de-a dreptul fabuloase despre telenovela prin care trece cunoscuta designeriță. Ea și-ar fi părăsit soțul și cei doi copii, dar și domiciliul conjugal, pentru a continua legătura cu “tăuraşul”, un fost membru al Guvernului!

Clipe de vis la hotel!

Acesta din urmă locuiește la Londra, este însurat și are trei copii. Ea este căsătorită şi are doar doi copii. Creaţiile ei au fost purtate de Selena Gomez, Kristin Cavallari, Sharon Osbourne, Nicole Scherzinger, Demi Lovato și Jennifer Hudson. Despre iubitul designeriței putem spune că a fost secretar de stat în Guvernul Cioloş. De-a lungul timpului a avut funcții importante în Guverul României.

Potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, designeriţa și amantul s-ar fi cunoscut la Londra, în luna martie, pe durata unei conferințe a Tinerilor Lideri Europeni (European Young Leaders), ce s-a întins pe durata a două zile. Între cei doi ar fi existat o atracție pentru că la nici 24 de ore după ce s-au cunoscut ar fi petrecut o noapte fierbinte împreună.

Ar fi plecat în grabă de la petrecere și ar fi petrecut clipe de vis fix în hotelul unde ea era cazată. Distracția s-ar fi întins până dimineața. Fostul membru al Guvernului ar fi plecat din cameră aproape de 5:30 dimineața, sleit şi obosit după o noapte complexă.

Ulterior, între cei doi ar fi existat și un schimb de mesaje telefonice: „Îți propun să fii amantul meu pentru totdeauna, dacă vrei!„.

(CITEȘTE ȘI: BOTE, DECLARAȚII ÎN SUPER-EXCLUSIVITATE DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI: “A LUAT CEA MAI BUNĂ DECIZIE! NICIO FEMEIE NU TREBUIE SĂ FIE LOVITĂ… ACEL BĂRBAT ESTE O BRUTĂ!”)

Căsătorie cu amantul în 2020?!

Sursa noastră nu s-a oprit, însă, aici și a venit cu noi dezvăluiri. Susține că designerița și-ar fi făcut de cap cu amantul chiar și a doua zi după noaptea petrecută la hotel! Ar fi părăsit rapid dezbaterile despre viitorul Uniunii Europene, cu tot cu bagaje. Ar fi ajuns în apartamentul fostului membru al Guvernului. Acolo ar fi petrecut încă aproximativ o oră și jumătate. Nu a fost însă un caz izolat. Spre exemplu, la Paris, după terminarea unei prezentări de modă, ar fi plătit nu mai puțin de 600 de euro pentru o cameră unde să aibă intimitate, tot cu “tăuraşul”!

Pe cunoscuta adresă pont@cancan.ro, a venit un potop de informaţii, la propriu. Totul şi cu diferite probe în anexe, fotografii aparte. O telenovelă în adevăratul sens al cuvântului. Una dintre informaţiile cvasi comice se referă la latura mistică a problemei: designeriţa ar fi apelat inclusiv la spiritiști pentru a-și ”securiza” noua dragoste.

În mediul on-line ar fi cheltuit peste 5.000 de dolari pentru a “afla” viitorul relației cu ”tăuraşul”. Ocazie cu care ar fi fost înștiințată de doi “specialisti online” că bărbatul cu care și-a înșelat soțul este iubitul ei din altă viață și că ar fi avut o relație cu el prin anul 1950! Designerița a primit vestea de la cea mai bună prietenă, care se ocupă, printre altele, de bioenergie. Ca orice prietenă care se respectă.

(VEZI AICI: “MĂ CERT CU AMANTA SOŢULUI MEU”. BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DESPĂRȚIRE, DUPĂ AGRESIUNEA DIN PUBLIC)

Momentul “spiritism online” a aprins însă – se pare – flacăra interesului către această zonă: creatorea de modă ar fi început să studieze intens modalități prin care să-i transmită “tăuraşulu” iubirea pe care i-o poartă, cu ajutorul telepatiei. Adică până la urmă o idee smart, chiar foarte aplicată! Ulterior a venit breaking news-ul: a aflat că ar urma să fie cerută în căsătorie de fostul membru al Guvernului în 2020. Veste pe care ar fi primit-o de la doi spiritiști on-line, Isaac și Ellison!

Inna și Antonia se îmbracă de la ea

Printre româncele care au descoperit-o pe celebra designerita se numără și Inna, Antonia și Brigitte, ex-soția lui Ilie Năstase. Nu de puține ori, au mers la atelierul ei pentru a-și alege rochii pentru diverse evenimente. Inna și-a achiziționat chiar și un top, asemenea celui purtat de Kendall Karsashian la ședința foto, pentru un concert din America.

(VEZI AICI: ȘI-A PRESIMȚIT MOARTEA?! “PARCĂ ȘTIA CE VA URMA! NU MAI ERA EL…”)

În ciuda faptului că a îmbrăcat-o pe Jennifer Lopez, Eva Longora, Sofia Vergara și multe alte actrițe de la Hollywood, creatoarea are prețuri destul de accesibile la rochiile pe care le lucrează, nefiind cu mult mai piperate decât ale altor designeri români.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)