Bote, declarații în super-exclusivitate despre divorțul Biancăi: “A luat cea mai bună decizie! Nicio femeie nu trebuie să fie lovită… Acel bărbat este o brută!”

Autor: C. C.
Publicat: 31/10/2019 | 22:43

După un mariaj care a durat doar trei luni, Bianca Drăgușanu și soțul ei au decis să își spună ”Adio”. La scurt timp după ce s-a aflat că unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz s-a destrămat, Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri explozive. Celebrul designer a vorbit deschis despre divorțul blondinei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile senzaționale. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! S-A SĂTURAT…)

Despărțire surprinzătoare în lumea mondenă! Bianca Drăgușanu și musculosul afacerist au decis să meargă pe drumuri separate în viață. La trei luni după ce au spus un ”Da” hotărât în fața ofițerului de stare civilă, cei doi s-au hotărât să își încheie socotelile în fața notarului, acolo unde blondina a înaintat actele de divorț. (NU RATA: SOȚUL BIANCĂI DRĂGUȘANU A CONFIRMAT DIVORȚUL! ”RELAŢIA NOASTRĂ S-A ÎNCHEIAT. AM CONSTATAT CĂ…”)

Vestea că cel mai admirat cuplu s-a destrămat a șocat întreaga suflare a showbiz-ului românesc. La câteva ore bune după ce s-a aflat vestea tristă că Bianca Drăgușanu divorțează de cel care i-a devenit al doilea soț, Cătălin Botezatu a făcut declarații uluitoare, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

„Nu sunt de acord cu violența, mai ales când este vorba de o femeie”

În primul rând, dacă este adevărat, pentru că am auzit varianta asta de mai multe ori, nu trebuie să ne bucurăm de un divorț. Dacă este adevărat, sincer îmi pare rău. Acest lucru înseamnă separare și la propriu și la figurat, suferință și inimi rupte. Dacă divorțul este motivat în cazul Biancă de bătăi, este categoric că își are rostul.

Eu consider că nicio femeie nu trebuie să fie lovită, nu sunt de acord cu violența mai ales când este vorba de o femeie. Indiferent de ce face o femeie, ele fac multe nesărate, cred că poate exista dialog. Cu o vorbă bună sau rea se pot rezolva problemele. Dar în niciun caz cu palma. Atunci când lovești o femeie demonstrezi inferioritatea. Mai înseamnă că acel bărbat nu are textele la el”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a vorbit despre divorțul Biancăi

”Acel bărbat este o brută!”

”Poate exista un moment în care o împingi, nu neapărat o lovești. Dar când e vorba de lovituri, care cauzează o coastă ruptă sau un picior… Atunci aceea nu se mai poate numi bătaie, se poate numi brutalitate. Acel bărbat care recurge la așa ceva este o brută. Nu știu dacă este cazul lui și nu vreau să fac speculații pe acest subiect, dar nu poți să dai într-o femeie la modul în care să o lași lată pe jos. Bărbăția și puterea unui mascul nu stau în asta. Când ajungi să dai într-o femeie consider că esti total lipsit de texte, de diplomație. (…)

Categoric, Bianca a luat cea mai bună decizie. Nicio femeie nu trebuie să mai stea lângă un bărbat care o agresează și îi oferă o viață grea. Nu doar în cazul Biancăi, e valabil pentru toate femeile. În momentul în care constată că relația nu mai merge, începe să fie bătută, marginalizată și nu mai este iubită nu trebuie să se sacrifice pentru nimic.

Trebuie să se gândească că viața merge înainte cu sau fără o familie. Și cel mai important e faptul că nu contează ce spune lumea și trebuie să devină puțin egoistă și să știe că are o viață de trăit înainte, a mai declarat celebrul designer, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. 

Bianca Drăgușanu divorțează de musculosul afacerist

Bote, mesaj pentru Bianca

Mai mult decât atât, celebrul creator de modă a ținut să-i transmită prin intermediul CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, un mesaj de încurajare sexoasei blondine. (NU RATA: COLEGA LUI COVE L-A SĂRUTAT UCIGĂTOR PE STAR-VLOGERUL DE LA IUMOR!)

”Să fie tare așa cum o știu eu. Ea e o femeie extrem de puternică, foarte tare, care știe ce vrea. Eu cred că o să treacă și peste acest moment. Îmi doresc să nu se ajungă la divorț pentru că erau un cuplu frumos și nu-l văd pe băiatul ăla să dea în ea. Dimpotrivă, o văd pe ea să sară prima”, a fost mesajul lui Bote.

Bianca divorțează după trei luni de mariaj

Bianca & musculosul, ciocnire în parcare! 

În urmă cu o lună și jumătate, D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) vă prezenta, în premieră, informații uluitoare despre un episod violent care s-a petrecut în unul dintre cele mai luxoase localuri de pe malul lacului Herăstrău. (VEZI AICI: RAFAELA DE LA EXATLON ÎȘI CAUTĂ IUBIT)

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, între Bianca Drăgușanu și soțul ei, care se aflau la o petrecere în renumita locație, au apărut anumite neînțelegeri, iar cearta dintre cei doi a degenerat rapid. Între Bianca și musculos a izbucnit un conflict presărat cu momente de agresiune.

Conform surselor noastre, după ce a bruscat-o pe blondină, musculosul a scos-o cu forța din restaurant. În drumul lor spre parcare, afaceristul ar fi strâns-o de gât și ar fi lovit-o de trei ori pe soția sa. Bianca Drăgușanu a părăsit, în mare grabă, luxoasa locație de pe malul lacului Herăstrău. După ce și-ar fi agresat soția, musculosul, care părea extrem de nervos și agitat, s-a întors în restaurant, unde a continuat petrecerea alături de prietenii săi. (NU RATA: PIȚI JR., PARTY DE-O NOAPTE CU FETELE DIN ORAȘ!)

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU SE MÂNDREȘTE CU SORA EI. CÂT DE SEXY ESTE OANA)

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. (NU RATA: EL ESTE BĂRBATUL DUPĂ CARE A PLÂNS BIANCA DRĂGUȘANU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...