Soțul Biancăi Drăgușanu a confirmat divorțul! ”Relaţia noastră s-a încheiat. Am constatat că…”

Autor: I.D.
Publicat: 31/10/2019 | 16:07
Soțul Biancăi Drăgușanu a confirmat divorțul! ”Relaţia noastră s-a încheiat. Am constatat că…”

La trei luni după ce și-au unit destinele, Bianca Drăgușanu și soțul ei au hotărât să pună capăt căsniciei. Imediat după ce vestea surprinzătoare a divorțului a ajuns în spațiul public, soțul vedetei a făcut declarații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. BIANCA DRĂGUȘANU DIVORȚEAZĂ! “M-AM SĂTURAT SĂ FIU BĂTUTĂ!”)

Bianca Drăgușanu a depus, miercuri, actele de divorț la notar. Potrivit surselor D.A.S., vedeta a fost  cea care a dorit să  pună  punct căsniciei după nenumăratele neînțelegeri pe care le-a avut în ultima perioadă cu partenerul ei de viață.(NU RATA: IMAGINILE DURERII. ZIUA ÎN CARE ROMÂNIA ÎȘI IA ADIO DE LA MIHAI CONSTANTINESCU)

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat”

În urmă cu puțin timp, afaceristul a vorbit deschis despre acțiunea de divorț. Musculosul Biancăi Drăgușanu a mărturisit faptul că amândoi sunt vulcanici şi că aveau momente în care se certau, iar în una dintre ultimele discuţii pe care le-au avut au stabilit împreună că dacă va ma exista o următoare ceartă acest lucru va însemna şi finalul căsniciei, ceea ce s-a şi întâmplat.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat soțul Biancăi Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Bianca Drăgușanu divorțează de musculos

Bianca Drăgușanu s-a filmat după ce ar fi fost agresată de soțul ei

Episodul violent petrecut în urmă cu câteva săptămâni între Bianca Drăgușanu și soțul său a lăsat urme pe trupul vedetei. Vedeta s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski care au cucerit-o și le-a dezvăluit internauților de unde îi pot achiziționa. Deși a fost atentă la fiecare detaliu care a apărut în cadru, fosta prezentatoare TV are o vânătaie pe umărul drept și alta sub ochiul stâng, în ciuda faptului că a încercat să ascundă aceste lucruri cu ajutorul fondului de ten. Cu puțin timp înainte de marele scandal, Bianca Drăgușanu transmitea indicii pe contul său de Instagram. Bianca filmase în restaurant și a adăugat un GIF prin care spunea că are nevoie de spațiu.

Bianca Drăgușanu a mers la masaj, și a făcut și de acolo câteva mai multe filmări pe care le-a urcat pe Insta Story. Intenționat sau nu, Bianca Drăgușanu și-a filmat picioarele, iar în clip se vede că are răni pe picioare, cel mai probabil dovezile agresiunii din noaptea de miercuri spre joi, respectiv 11 spre 12 septembrie.

Citește și...