Acasă » Exclusiv » IMAGINILE DURERII. Ziua în care România își ia adio de la Mihai Constantinescu

IMAGINILE DURERII. Ziua în care România își ia adio de la Mihai Constantinescu

De: Cristian Lisandru 30/10/2019 | 22:56

După mai multe luni în care s-a aflat în comă, fiind supravegheat de medici și avându-le alături pe soția sa – Simona Secrier – și pe fosta parteneră de viață, Mihaela, Mihai Constantinescu s-a stins din viață. Artistul a murit marți seară, la ora 19.00, în urma unui stop cardiorespirator, iar muzica românească se află în doliu. Rămâne în memoria colectivă ca un compozitor de excepție și un cântăreț îndrăgit, ale cărui melodii au fost fredonate, de-a lungul timpului, de milioane de ascultători. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile durerii, în ziua în care România își ia adio de la Mihai Constantinescu. Artistul este condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit sunt alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. (CITEȘTE ȘI: AU STABILIT DETALIILE ÎNMORMÂNTĂRII LUI MIHAI CONSTANTINESCU PE HOLUL SPITALULUI!)

UPDATE 18:07 – După înmormântarea lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier a făcut declarații sfâșietoare. Vocea îi era stinsă și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Citește și: Simona Secrier, declarații care îți frâng inima după înmormântarea lui Mihai Constantinescu

UPDATE: 15:35CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVEZiua în care România își ia ADIO de la Mihai Constantinescu! Imagini LIVE de la înmormântarea regretatului artist.

UPDATE – 14:50Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, la un pas de leșin atunci când au scos sicriul din biserică. EXCLUSIV | Imagini cutremurătoare AICI

UPDATE – 13:20Citește AICI Mesajul cutremurător scris de soția lui Mihai Constantinescu pe panglica funerară, la căpătâiul regretatului artist.

UPDATE – 12:55Apariție complet neașteptată! Vezi AICI Cine a apărut la înmormântarea lui Mihai Constantinescu, în urmă cu câteva minute.

UPDATE – 12:40Anca Țurcașiu, răpusă de durere la înmormântarea lui Mihai Constantinescuvezi AICI imaginile cutremurătoare.

Trupul neînsuflețit al cântărețului Mihai Constantinescu a fost depus, miercuri după-amiază, la biserica ”Sfânta Parascheva” din Capitală. Au fost momente triste, la care au dorit să participe, alături de membri ai familiei, prieteni și colegi de scenă ai regretatului artist. Sub un cer plumburiu, sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost pregătit pentru ultimul drum. În urma sicriului depus la biserica ”Sfânta Parascheva” au pășit, îndurerate și îmbrăcate în negru, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, actuala, respectiv fosta soție a artistului.

Au fost împreună, la căpătâiul artistului, plângând până în ultimele clipe de viață ale acestuia. Marți seară, Simona și Mihaela au stat lângă ușa salonului unde se afla Mihai Constantinescu, ridicând speranțele la puterea a doua și dorindu-și să se petreacă o minune. Din păcate, organismul artistului nu a mai rezistat după atâtea luni de chin, iar Simona și Mihaela au fost nevoite să accepte inevitabilul. (VEZI ȘI AICI: CEL MAI BUN PRIETEN AL LUI MIHAI CONSTANTINESCU, MĂRTURISIRI DESPRE CEA MAI MARE SUPĂRARE A ARTISTULUI)

Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, actuala și, respectiv, fosta soție a artistului, au pășit, cu lacrimi în ochi, în urma sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu

A doua zi a durerii

O zi a durerii după o seară și o noapte în care Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au sperat, s-au rugat, au plâns și s-au sprijinit una pe cealaltă în clipe dureroase. Miercuri după-amiaza, împărțind aceeași durere comună, cele două femei au pășit, transfigurate și încercând să își domolească lacrimile, în urma sicriului în care se afla trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu. Alături de ele, susținându-le în tăcere, prieteni, cunoscuți și oamenii care l-au apreciat, la justa valoare, pe regretatul artist, cel despre care s-a spus, de fiecare dată, că a avut un ”suflet mare”. (NU RATA: FOSTA ȘI ACTUALA SOȚIE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI DE DURERE LA UȘA SALONULUI ÎN CARE S-A STINS ARTISTUL!)

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Mihai Constantinescu a fost depus la biserica ”Sfânta Parascheva”

În biserica ”Sfânta Parascheva”, sicriul lui Mihai Constantinescu a fost acoperit, în semn de omagiu, cu drapelul României. Lângă catafalc, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au rămas permanent alături, iar tristețea a fost întipărită pe chipurile tuturor celor prezenți. Artistul Mihai Constantinescu, care a murit marți, la vârsta de 73 de ani, va fi înmormântat joi, la ora 14.00, la Cimitirul Ghencea Militar din București. (CITEȘTE ȘI: SIMONA SECRIER ȘI-A LUAT ”ADIO!” DE LA SOȚUL EI CHIAR ÎNAINTE CA ACESTA SĂ MOARĂ)

Sicriul lui Mihai Constantinescu a fost acoperit cu drapelul României, în semn de omagiu

Mihaela Constantinescu, fosta soție a artistului: ”Se spune că rănile se vindecă. Eu nu cred…”

Prognosticul medicilor a fost, de la bun început, unul rezervat, spune Mihaela Constantinescu, aceștia transmițând că existau șanse foarte mici ca Mihai Constantinescu să fie salvat. ”A fost foarte grav de la început, doar un miracol îl mai putea salva”, a declarat fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela. ”Pentru asta ne-am rugat. Prognosticul medicilor a fost acesta, că sunt șanse foarte mici. Mihai era slăbit…”, a mai spus Mihaela Constantinescu. (VEZI ȘI: A MURIT MIHAI CONSTANTINESCU! CE A FĂCUT SOȚIA ARTISTULUI CHIAR ÎNAINTE DE A PRIMI TRAGICA VESTE)

”Mihai a dăruit atâta iubire, încât nu știu dacă noi, femeile din viața lui, am reușit să-i întoarcem această iubire. Ne-am rugat, tot timpul, să se întâmple un miracol, chiar dacă știam că este complicat. Se spune că, o dată cu timpul, rănile se vindecă. Eu nu cred așa ceva…. Am prea multe amintiri cu Mihai, el trăiește în inima mea, a fost iubitul meu, a fost soțul meu, după părinții mei este cel mai important om din viață. Îi sunt recunoscătoare pentru viața pe care am trăit-o împreună”, a declarat, îndurerată, Mihaela Constantinescu. (NU RATA: MARCEL PAVEL, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE)

Mihaela Constantinescu :”Îi sunt recunoscătoare pentru viața pe care am trăit-o împreună”

S-a stins din viață după mai bine de cinci luni de comă

Cântărețul Mihai Constantinescu s-a stins din viață, după mai bine de cinci luni în care medicii au încercat din răsputeri să-l repună pe picioare. Artistul  a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient, chiar de către soția sa, în propria locuință. Medicii sosiți de urgență la fața locului au început manevrele de resuscitare. Ulterior, Mihai Constantinescu, care suferise un stop cardiorespirator, a fost transportat la spital, acolo unde a intrat în comă. În spital, Mihai Constantinescu a mai suferit încă două stopuri cardiace, intrând în moarte cerebrală. Din nefericire, medicii s-au declarat, într-un final, neputincioși.

În vârstă de 73 de ani și având antecedente medicale cardiace severe, Mihai Constantinescu rămâne în memoria tuturor celor care au iubit și iubesc muzica ușoară ca un mare artist, compozitor talentat și personalitate incontestabilă. Înainte de suferi primul stop cardiac, cântăreţul Mihai Constantinescu şi-a anulat mai multe concerte, tot din cauza unor probleme de sănătate. În luna martie a acestui an, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI LEI CEREA MIHAI CONSTANTINESCU PENTRU A CÂNTA LA UN EVENIMENT)

Mihai Constantinescu s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Artiștii se despart, în lacrimi, de Mihai Constantinescu

Oana Sârbu a distribuit piesa „Anotimpuri” interpretată de Mihai Constantinescu, alături de mesajul „RIP… păcat…”, iar cântăreţul Gabriel Cotabiţă i-a scris acestuia „Drum lin către stele, prieten si coleg drag!”. ”Drum drept si luminos Mihai, prieten drag. Lumea nu va mai fi atât de minunată fără tine. Casa ta se mută, din deal, în cerul plin de stele, între colegii tăi deja plecați… Drum lin, Mihai, te iubim mult”, a scris și soţia cântăreţului Adrian Daminescu, Daniela Teodora Daminescu.

Cântăreţul Aurel Moga i-a urat şi el „Drum lin printre stele, Mihai!”, în timp ce Ovidiu Komornyik a scris: „E o zi foarte tristă, Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe familiei”. Muzicianul Mihai Pocorschi l-a descris pe Mihai Constantinescu drept „un mare artist ce a fost și încă este în inima şi amintirile noastre”. Daniel Iordăchioaie a notat la vestea morții artistului: „Drum lin, prieten drag!”, muzicianul Andrei Tudor și cântăreața Luminița Anghel exprimându-și durerea prin aceleași cuvinte. (VEZI ȘI: CORINA CHIRIAC, DESPRE MIHAI CONSTANTINESCU: ”ERA PROTOTIPUL DE ADOLESCENT VEȘNIC”)

„A fost un om deosebit şi ca persoană, şi ca artist. Nu există om care să nu ştie cine e Mihai Constantinescu. Un om frumos care îşi iubea apropiaţii, vesel, nu şi-a trădat niciodată apropiaţii. Am avut speranţe, deşi erau foarte mici, le mulţumesc medicilor de la Floreasca, au făcut tot posibilul… Mihai Constantinescu era un om vesel, râdea din orice, o inimă bună, îi inveselea pe cei din jur, un om deosebit”, a spus și medicul oftalmolog Monica Pop. (NU RATA: CE AU FĂCUT ASISTENTELE DE LA FLOREASCA ATUNCI CÂND MIHAI CONSTANTINESCU A MURIT)

”Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poți viața mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieții / Și du-mă-n zbor, într-o lume de vis , spre necuprins…” Mulțumesc. Îmi pare rau…”, a scris Adela Popescu pe contul său de Instagram.

Fuego: ”Un Artist cu literă mare”

Fuego îl descrie pe Mihai Constantinescu drept un ”compozitor excepțional” și recunoaște că are un mare regret – nu i-a cântat un refren.

”El era un copil în viața de zi cu zi, cântă, dansa, îi plăcea să gătească, a fost un om minunat. Însă cea mai importantă amintire cu Mihai Constantinescu este turneul din Germania cu el. Atunci mi-am dat seama că este un coleg minunat de scenă. Am stat două săptămâni și atunci mi-am dat seamă că este un Artist cu literă mare și un om cu un caracter extraordinar.

Îmi pare rău că a plecat, putea să mai scrie muzică pentru că a fost un compozitor excepțional. Dacă regret ceva, regret că nu i-am cântat un refren. Sunt foarte trist, îmi doresc că Dumnezeu să-l așeze acolo în lumină pentru că viața lui a fost o viață închinată muzicii”, a declarat Fuego pentru România TV. (CITEȘTE ȘI: MIHAI CONSTANTINESCU, DEPUS LA BISERICA ”SFÂNTA PARASCHEVA”)

Marele regret al lui Mihai Constantinescu a fost acela că nu a avut copii

Chiar dacă era iubit de multă lume, Mihai Constantinescu a regretat mereu că nu a simțit iubirea de părinte, pentru că, deși și-a dorit extrem de mult un copil, mai ales o fetiță, soarta a făcut ca acest lucru să nu se întâmple niciodată. Într-un interviu mai vechi, el povestea că a avut șansa aceasta la vârsta de 30 de ani, când iubita lui de la acea vreme, care era în clasa a XII-a, a rămas însărcinată, însă nu a dorit să păstreze copilul. Iar asta l-a afectat extrordinar de mult. (VEZI ȘI: SIMONA SECRIER, MESAJ SFÂȘIETOR DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU)

Regretata lui soră a povestit chiar detalii despre acest subiect delicat. „Eu nu am putut face copii, iar Mihai trebuie să răspundă, în funcție de cucoanele cu care a fost. Mihai s-a căsătorit cu gândul să aibă o fetiță, dar ea nu a vrut să-și strice silueta. Apoi a mai avut prietene, ele și-au dorit copii cu el, dar le era teamă că el nu vrea și nu l-au întrebat. Îmi pare foarte rău, am venit singuri, plecăm singuri, se alege praful de tot”, declara Ileana, sora mai mare a cântărețului. Între timp, femeia a murit din cauza unei grave maladii. (NU RATA: ULTIMELE IMAGINI CU MIHAI CONSTANTINESCU. NIMIC NU PREVESTEA TRAGEDIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Florin Dumitrescu, schimbare totală. Cheful începe o nouă viață
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este mereu pe drumuri”
Gabriela Cristea, dată de gol de „mama adoptivă”. Cum îi merge afacerea cu cozonaci: „Este...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...