Simona Secrier și-a luat ”Adio!” de la soțul ei chiar înainte ca acesta să moară: ”Să ne rugăm la Dumnezeu!”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 29/10/2019 | 20:52

Se scurg clipe extrem de grele pentru Simona Secrier, soția artistului Mihai Constantinescu, cel care marți seară a murit pe patul de spital în care și-a petrecut ultimele cinci luni din viață. Soția lui a sperat până în ultima clipă la o minune, însă medicii au pregătit-o pentru ce e mai rău și au lăsat-o să-l vadă pentru ultima oară, cu doar câteva clipe înainte de a pleca din această lume. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a surprins imagini răvășitoare după acest moment teribil de dureros. (Citește și: Au stabilit detaliile înmormântării lui Mihai Constantinescu pe holul spitalului!

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Oprița, a declarat, pentru CANCAN.RO,  că artistul Mihai Constantinescu a murit, marți, în jurul orei 19.00. În urmă cu șase luni, în luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardiac. În cursul nopții a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală.

Până în ultimul moment, atât familia, cât și oameni care i-au apreciat întrega carieră, s-au rugat pentru starea lui de sănătate, în vreme ce medicii au rămas mereu rezervați. (Citește și COMPOZITORUL MARIUS ȚEICU, DEVASTAT DUPĂ MOARTEA LUI MIHAI CONSTANTINESCU: ”TOȚI AM SPERAT CĂ SE VA ÎNTÂMPLA O MINUNE, AȘA CUM S-A ÎNTÂMPLAT ȘI CU GABI COTABIȚĂ” )

L-a văzut pentru ultima oară în viață

Cu doar câteva ore înainte că Mihai Constantinescu să părăsească această lume, medicii au constatat că starea lui devine din ce în ce mai gravă, și-l pot pierde în orice moment, așa că au chemat-o pe soția lui, la spital.

Simona Secrier a intrat în salonul lui, unde l-a văzut pentru ultima oară pe Mihai Constantinescu în viață. Și-a luat adio de la artist pentru totdeauna, după care medicii i-au spus să părăsească de urgență salonul, când semnele lui vitale începuseră să cedeze.

La scurt timp după ce a fost sfătuită să părăsească salonul, un medic a ieșit după Simona Secrier și i-a spus ”Să ne rugăm la Dumnezeu. Facem tot posibilul și imposibilul”
La scurt timp după ce a fost sfătuită să părăsească salonul, un medic a ieșit după Simona Secrier și i-a spus ”Să ne rugăm la Dumnezeu. Facem tot posibilul și imposibilul”

Averea muzicală pe care o lasă în urmă

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai cunoscuți interpreți și compozitori de muzică ușoară tradițională românească, fiind autor a zeci de șlagăre care au rămas în memoria mai multor generații.  (VEZI ȘI: REGRETUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU. FAPTUL CĂ ERA FIUL UNUI OFIȚER DE CARIERĂ I-A SPULBERAT VISUL. “AM SUFERIT FOARTE TARE!” UNDE AR FI DORIT SĂ FIE STUDENT)

Născut pe 4 ianuarie 1946, Mihai Constantinescu a absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în 1973, după ce, cu un an înainte, terminase cursurile Școlii Populare de Artă.

Artistul făcuse parte din corul de copii al Radiodifuziunii Române, iar, în anul 1964, a devenit membru al grupului Mondial, perioadă în care a lansat piesa „Păpușa”. Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin, în care Magdin cânta la trompetă, Marcel Dragomir la saxofon, Marius Ţeicu la pian.

Primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, care l-a remarcat la una dintre audiţiile organizate de clasa Floricăi Orăscu. În 1971, a debutat la televiziune, într-un spectacol de varietăţi. Primele sale compoziţii, „Păpuşa” şi „Anotimpuri”, s-au bucurat de mare succes.

În 1975, melodia sa „Am visat” (interpretă Corina Chiriac), a obţinut Premiul III la Festivalul Şlagărelor de la Dresda, iar cântecul „I.E.F.S ura!”, locul I la festivalul „Şlagăre în devenire” (1981).

 

 

Citește și...