Acasă » Cancan » Fosta și actuala soție a lui Mihai Constantinescu, în lacrimi de durere la ușa salonului în care s-a stins artistul!

Fosta și actuala soție a lui Mihai Constantinescu, în lacrimi de durere la ușa salonului în care s-a stins artistul!

De: Elena Nistor 29/10/2019 | 20:41

O seară tristă pentru muzica din România. Compozitorul și cântărețul Mihai Constantinescu a încetat din viață, marți seară, la Spitalul Floreasca, după cinci luni dramatice în care medicii au depus eforturi supraomenești pentru a-l salva. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu soția lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, și fosta sa soție, Mihaela Constantinescu, la ușa salonului în care s-a stins artistul. (CITEȘTE ȘI: A MURIT MIHAI CONSTANTINESCU! CE A FĂCUT SOȚIA ARTISTULUI CHIAR ÎNAINTE DE A PRIMI TRAGICA VESTE)

Păstrând în suflete o ultimă fărâmă de speranță, Simona Secrier și Mihaela Constantinescu au sosit la Spitalul Floreasca și au izbucnit în lacrimi, chiar la ușa salonului unde se afla internat Mihai Constantinescu. Au fost împreună, în momente dramatice, s-au rugat și i-au fost alături artistului aflat pe patul de spital în ultimele clipe ale vieții sale.

Au făcut tot posibilul pentru a-i alina suferința

Privirile lor s-au îndreptat, rugătoare, către Dumnezeu și către medicii care l-au supravegheat, atâtea luni de zile, pe artist. Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a făcut tot posibilul, de-a lungul acestei perioade, pentru a-i alina suferința soțului său, încercând să-i fie tot timpul alături și rugându-se, zi de zi, pentru însănătoșirea sa. Din nefericire, spre disperarea Simonei și a Mihaelei, seara de marți a fost una a lacrimilor și a speranțelor distruse. (VEZI ȘI: ULTIMELE IMAGINI CU MIHAI CONSTANTINESCU. NIMIC NU PREVESTEA TRAGEDIA)

Simona Secrier, distrusă de durere, chiar lângă ușa salonului unde era internat Mihai Constantinescu

La rândul său, fosta soție a lui Mihai Constantinescu a declarat, de fiecare dată când a găsit puterea de a vorbi despre starea de sănătate a artistului, că era nevoie de credință și de speranță pentru ca Mihai Constantinescu să își revină. Totuși, organismul acestuia nu a mai rezistat, după atâtea luni de chin, iar Simona Secrier și Mihaela Constantinescu, alături de toți cei care l-au cunoscut și ascultat pe îndrăgitul artist, cunosc durerea incomensurabilă a unei pierderi ireparabile. Mihaela Constantinescu a făcut un apel emoționant, cu mai mult timp în urmă, îndemânând la rugăciune și transmițând că artistul avea nevoie de toate gândurile bune ale celor care i-au fost prieteni.

Dragii mei prieteni… Mihai are nevoie de iubirea voastră manifestată prin gânduri bune și rugăciuni. Vă rog din toată inima… ruga­ți-vă pentru el. Vă mulțu­mesc! Să fiți binecuvântați”, a scris Mihaela Constantinescu. (NU RATA: DE CE A MURIT MIHAI CONSTANTINESCU. BOALA CARE L-A RĂPUS PE ÎNDRĂGITUL CÂNTĂREȚ)

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a sperat până în ultima clipă că îndrăgitul artist va supraviețui

Mihai Constantinescu a murit la ora 19.00, la Spitalul Floreasca

Decesul îndrăgitului cântăreț Mihai Constantinescu a fost confirmat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița. Moartea a survenit la ora 19.00, în urma unui stop cardio-respirator. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, UN NOU STRIGĂT DE AJUTOR CU LACRIMI ÎN OCHI: “VEȘTILE…”)

Artistul a fost operat, de două ori, la inimă

Problemele de sănătate ale cântărețului Mihai Constantinescu nu au fost un secret pentru admiratorii săi. În 2017, el a fost supus celei de-a doua intervenții chirurgicale pe cord. (NU RATA: „S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5:00 DIMINEAȚA”. SOȚIA A FĂCUT ACUM ANUNȚUL DESPRE MIHAI CONSANTINESCU, DUPĂ 70 DE ZILE DE COMĂ)

“Când te gândesti că în viața ta trebuie să fie lumină, găsești forță și putere! Eu atât mi-am spus, prima săptămână vreau s-o uit din viața mea, sigur că suferi puțin! Acum mă simt extraordinar și nu îmi vine să cred că eu am trecut din nou printr-o chestie de genul asta!”, a declarat celebrul artist în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir în 2018.

În urmă cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut și printr-o intervenție de înlocuire a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfuncție care a apărut în 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cântăreț pe masa de operație, acolo unde a petrecut nu mai puțin de șase ore. (NU RATA: ULTIMUL INTERVIU CU MIHAI CONSTANTINESCU. CARE ERA CEA MAI MARE DORINȚĂ A SA)

O carieră muzicală impresionantă

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946, în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. A fost și momentul când a lansat piesa „Păpușa”.

Mihai Constantinescu a mai cântat cu Modern Group, trupa lui Petre Magdin. Primele înregistrări au fost făcute la solicitarea lui Titus Munteanu, din repertoriul francez. Titus Munteanu l-a remarcat pe Mihai Constantinescu la una dintre audițiile organizate de clasa Floricăi Orăscu. Mihai Constantinescu a făcut parte și din trio-ul lansat de Titus Munteanu, alături de Olimpia Panciu și Marius Țeicu. În anul 1999, artistul editează în format single piesa de mare succes „Iubiți și câinii vagabonzi”. (CITEȘTE ȘI: FOSTA + ACTUALA SOȚIE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU AU AJUNS ÎMPREUNĂ LA SPITAL!)

În 2003, unul din albumele de pe dublul CD al Anastasiei Lazariuc cuprinde piese scrise de Mihai Constantinescu. A efectuat turnee în toate țările ex-socialiste, în Germania, în SUA și în câteva state din vestul Europei. În 2002 – luna mai – primește Diploma de Onoare – în cadrul Galei Muzicii Ușoare „O zi printre stele” – din partea Ministerului Culturii și Cultelor. Tot în anul 2002, Editura Muzicală a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România îi editează lui Mihai Constantinescu un caiet de cântece selectate din șlagărele lansate de-a lungul a trei decenii. (VEZI ȘI AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU MIHAI CONSTANTINESCU DUPĂ 3 LUNI DE COMĂ: ”NU A MIȘCAT NICI UN DEGET, IAR MEDICII AU DECIS SĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
Erika Isac, un nou gest CONTROVERSAT! Și-a anunțat deja fanii pe InstaStory
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Gogoșile de post, desert perfect. Plus, cornulețe cu rahat
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York și la Paris!”
Cum arată cel mai FRUMOS parc din Capitală. „Așa cum există și la New York...
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta:
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...