Colega lui Cove l-a sărutat ucigător pe star-vlogerul de la IUmor!

Publicat: 30/10/2019 | 23:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale cu unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul românesc. Colega lui Cove l-a combinat pe star-vlogerul de la IUmor! Viviana Sposub și noul ei iubit au oferit o lecție de tandrețe într-un mall din Capitală! (CITEȘTE ȘI: DE CE AU CONCEDIAT-O ȘEFII DIN ANTENĂ PE VIVIANA SPOSUB)

Frumoasa prezentatoare a rubricii meteo de la Observator – jurnalul de știri de la Antena 1 – a decis să părăsească trustul Intact. Viviana Sposub a ales… Pro TV-ul, devenind co-prezentatoare în emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Cove și de Adela Popescu. Odată cu mutarea în televiziunea din Pache Protopopescu, viața sexoasei brunete pare să fie în plină ascensiune. De puțin timp, sexy-șatena se pare că l-a cucerit pe unul dintre cei mai apreciați comedianți de la noi din țară. (NU RATA: FOSTA ȘI ACTUALA SOȚIE A LUI MIHAI CONSTANTINESCU, ÎN LACRIMI DE DURERE)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Viviana Sposub într-un renumit centru comercial, situat în zona de nord a Capitalei, acolo unde sexoasa șatenă a decis să se relaxeze preț de câteva ceasuri într-o companie extrem de selectă. Mai exact colega lui Cove a ieșit la plimbare prin centrul comerical cu mama, dar și cu iubitul… nimeni altul decât star-vlogerul de la IUmor, Ionuț Rusu!

Sărut ucigător!

După ce s-au perindat prin mai multe magazine din mall, Viviana, comediantul și mama ei s-au oprit la zona de food. Cu toate că vedeta de la PRO TV se afla sub stricta supraveghere a mamei, aceasta nu a ezitat să-și arate sentimentele față de iubit. La un moment dat, Viviana și Ionuț au oferit tuturor o veritabilă lecție de tandrețe. Cei doi s-au îmbrățișat pătimaș, iar colega lui Cove, pur și simplu, l-a sărutat ucigător pe tânărul comediat. (VEZI ȘI: SIMONA SECRIER ȘI-A LUAT ”ADIO!” DE LA SOȚUL EI CHIAR ÎNAINTE CA ACESTA SĂ MOARĂ)

Colega lui Cove l-a sărutat ucigător pe star-vlogerul de la IUmor!

Și-a mușcat iubitul de nas!

De precizat că, nici atunci când mama șatenei părea implicată într-o discuție cu cei doi, aceștia n-au putut să se abțină și s-au hârjonit fără să se jeneze. Ba mai mult, Viviana a surprins pe toată lumea în momentul în care l-a… mușcat de nas pe Ionuț Rusu. Uimit de reacție, star-vlogerul de la IUmor nu a putut decât să zâmbească atunci când și-a dat seama ce iubită nebunatică are. (NU RATA: AU STABILIT DETALIILE ÎNMORMÂNTĂRII LUI MIHAI CONSTANTINESCU PE HOLUL SPITALULUI!)

Viviana Sposub l-a muscat de nas pe star-vlogerul de la IUmor!

A părăsit Antena 1 după numai un an

Viviana Sposub are 22 de ani și a absolvit cursurile Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. La câteva luni de la absolvire, șatena și-a încercat norocul în trustul Intact. Viviana Sposub a fost pe placul șefilor din Antene și… tinerei i s-a propus să prezinte rubrica Meteo din cadrul Observatorului.

Pe lângă faptul că prezenta rubrica meteo, Viviana Sposub mai cocheta cu muzica (a făcut pian și canto vreme de 12 ani), era vloger, dar și o împătimită a… festivalurilor. Lucru care, însă, nu ar fi fost pe placul șefilor din trustul Intact, potrivit unor surse D.A.S.

Vara se apropia, iar festivalurile erau pe val. Așa că, Viviana ar fi dat fuguța în biroul șefilor pentru a cere mai multe zile libere. Inițial, cererea i-ar fi fost acceptată. Însă… lucrurile au luat o altă turnură atunci când focoasa șatenă ar mai fi avut o doleanță: o mini-vacanță, abia după ce s-ar fi întors dintr-alta.  (VEZI ȘI: BOGĂTAȘUL DIN TOP 100 FORBES I-A CERUT ÎNAPOI INELUL DE LOGODNĂ)

Și cum nu se putea dedubla pentru a prezenta rubrica Meteo, dar și pentru a-și undui formele apetisante pe melodiile celebrilor DJ… șefii din trustul Intact au concediat-o pe Viviana. Așa că șatena s-a înarmat cu mult curaj și s-a gândit să îi surprindă, la rândul său, pe foștii ei colegi anunțându-și demisia, în direct.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie să se încheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus Viviana pe post.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)