Fostul soț al creatoarei de modă s-a spânzurat după ce s-a întors din luna de miere! Motivul: datorii la cămătari și…

Publicat: 27/03/2019 | 22:54
Vestea sinuciderii milionarului Marius Popa, fostul soț al creatoarei de modă Natalia Vasiliev, a căzut ca un trăsnet în showbizul românesc. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii cutremurătoare despre tragicul eveniment. Din informațiile exclusive pe care le-am obținut, omul de afaceri abia se întorsese din luna de miere, pe care o petrecuse în Maldive. Chiar dacă, aparent, era în al nouălea cer, businessman-ul ar fi avut, de fapt, grave probleme financiare. (VEZI ȘI: COINCIDENŢE MACABRE ÎNTRE SINUCIDEREA MAGNATULUI ERBAŞU ŞI GESTUL AFACERISTULUI TURCU. BLESTEMUL DE PE ”STRADA MILIONARILOR”)
Marius Popa a fost găsit spânzurat, marți seară, în casa lui din comuna doljeană Cârcea. Descoperirea macabră ar fi fost făcută de unul dintre partenerii săi de afaceri. Gestul milionarului a luat prin surprindere pe toată lumea. Inclusiv pe îngrijitorul vilei sale, care a declarat, pentru CANCAN.RO, că îl văzuse, totuși, destul de abătut pe omul de afaceri, în ultima vreme.
În imobilul portocaliu a fost găsit fără suflare omul de afaceri
„Nu mă aşteptam la aşa ceva. Îl văzusem mai abătut în ultima perioadă, dar nu l-am întrebat ce are, fiindcă nu-mi spunea niciodată ce şi cum”, a explicat bărbatul care avea grijă de vila fostului soț al creatoarei de modă. (CITEȘTE ȘI: ROMÂNCELE LUI MAYWEATHER AU FĂCUT ÎNCĂ O VICTIMĂ ÎN DUBAI)

„O figură mai mare decât viața”

Natalia Vasiliev, un nume greu între creatorii de rochii de mireasă
La rândul ei, Natalia Vasiliev s-a declarat șocată de trista veste.

„Cu șocul și tristețea cea mai profundă, declar ca adevărată moartea fostului meu soț și partener Marius Popa. Marius a fost, pentru mine și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au iubit, o figură mai mare decât viața, un antreprenor talentat și un tată dedicat”, au fost cuvintele cunoscutei creatoare, după ce a venit, miercuri dimineață, la adresa unde a fost găsit fără suflare fostul ei soț. (DETALII AICI)

Dincolo de vorbele frumoase, se pare că relația dintre cei doi foști soți era destul de tensionată, chiar de mai mulți ani. Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO (D.A.S.) a intrat în posesia unor informații uluitoare.

Împrumuturi de la cămătari?!

Potrivit unor surse DAS categoria A, de aproximativ doi ani, Marius Popa începuse o relație cu un manechin din Bulgaria, care a prezentat pe podium inclusiv rochii de mireasă create de ex-soția omului de afaceri. Problemele financiare ale businessmanului ar fi debutat la doar șase luni după ce o cunoscuse pe frumoasa bulgăroaică. Sursele citate menționează că, printre cunoscuții milionarului, apăruseră zvonuri că acesta se împrumuta de la cămătari. Și asta pentru că ar fi investit enorm într-un restaurant și ar fi avut datorii importante la furnizori, pentru materiale.

Noua mireasă a milionarului, îmbrăcată cu o rochie creată de fosta soție

Marius Popa și soția lui, îmbrăcată cu o rochie de mireasă creată de Natalia Vasiliev
Pe fondul acestor probleme, Marius Popa ar fi hotărât totuși să se însoare cu fotomodelul din Bulgaria. Nunta ar fi avut loc în al doilea weekend din luna martie, iar tânăra ar fi îmbrăcat la fericitul eveniment chiar o rochie creată de fosta soție a milionarului. (VEZI ȘI: MILIONARUL ROMÂN CU MAȘINI DE 2 MIL. € ȘI-A TRAS AVENTADORUL LA POMPĂ! CÂT L-A COSTAT ”PLINUL” PENTRU LAMBORGHINI-UL DE 400.000 €) Unii dintre cunoscuții cuplului bănuiesc că evenimentul s-ar fi desfășurat în mare secret, în cerc restrâns, după ce, inițial, milionarul ar fi plănuit o nuntă mare, cu foarte mulți invitați.
Potrivit acelorași surse, după nuntă, cei doi soți ar fi plecat în Maldive, în luna de miere, luând cu ei și șase rochii de mireasă, tot creația Nataliei Vasiliev, pentru a realiza un pictorial. Asta în ciuda faptului că businessmanul nu s-ar fi aflat în relații prea bune cu fosta soție. Pe care ar fi tratat-o adesea ca pe o simplă angajată, deși dețineau împreună o prosperă afacere, foarte cunoscută în industria de nunți.

„Trăia ca o fantomă”

Manechinul din Bulgaria și omul de afaceri au fost în Maldive în luna de miere
Situația financiară a omului de afaceri nu s-ar fi îmbunătățit deloc în ultima vreme, ba dimpotrivă. Milionarul ar fi vândut mare parte din ceea ce deținea, inclusiv un superb bolid de teren, extrem de scump. Sursele citate susțin că Marius Popa ar fi fost nevoit să recurgă la aceste măsuri disperate deoarece era căutat insistent de cămătari.
„Trăia ca o fantomă. Nu știa nimeni cum îl cheamă de fapt”, mai spun sursele noastre, care susțin că prenumele real al omului de afaceri era Marian, și nu Marius. (CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE DIVORȚUL BIANCĂI RUS! A POVESTIT JUDECĂTORILOR CĂ SOȚUL A LOVIT-O ÎN ABDOMEN, DAR…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...