Adevărul despre divorțul Biancăi Rus! A povestit judecătorilor că soțul a lovit-o în abdomen, dar…

Autor: I.D.
Publicat: 15/03/2019 | 22:46

După o despărțire intempestivă, Bianca Rus a mers mai departe și a cerut ordin de protecție împotriva soțului, pe care l-a acuzat că ar fi agresat-o de mai multe ori și chiar ar fi șantajat-o că publică poze compromițătoare cu ea. Judecătorii nu au fost însă convinși de probele depuse de cântăreață la dosar, și nici de martori. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA are detalii exclusive! (VEZI ȘI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ) 

Căsnicia cântăreței Bianca Rus cu Antonio Luigi Gottschling a fost probabil cea mai scurtă din showbiz-ul românesc! După doar o lună de când și-au jurat iubire veșnică, a urmat un uragan de acuzații și jigniri care a condus spre un inevitabil divorț. Procesul este în plină desfășurare, următorul termen fiind fixat pentru 28 martie de către magistrații de la Judecătoria Sectorului 3.

Ce scrie în actele de la dosar

În paralel, „telenovela” a continuat, pentru că Bianca Rus a susținut că se teme că soțul ar putea s-o agreseze, după ce ar fi făcut asta și în trecut. Așa că le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente:

Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018. (CITEȘTE AICI: BIANCA RUS, URMĂRITĂ DE „BLESTEME”?! A AJUNS ÎN PRAGUL DISPERĂRII)

De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că la finalul lunii octombrie acesta i-a sustras bijuteriile personale”, se arată în actele depuse la dosar.

A fost obligată să îi plătească avocatul lui Antonio

Cântăreața a chemat inclusiv martori care să dea declarații cu privire la pretinsele bătăi încasate de la soț. Judecătorii au constatat însă că declarațiile nu prea sunt relevante.

Instanța a precizat că ”(…) nu au fost constatate leziuni traumatice de natura celor descrise de martor”. Ba mai mult: ”Prin urmare, tribunalul apreciază că în cauză nu s-a făcut dovada dincolo de orice dubiu a existenței agresiunilor fizice din data de 03.12.2018. Apelarea la serviciul de urgență 112 sau formularea unor plângeri penale nu reprezintă în sine probe care să facă dovada existenței unor agresiuni. Cu privire la pretinsele agresiuni verbale și psihologice, tribunalul reține că acestea nu au fost probate în cauză, martorul B______ F_____ audiat în fața primei instanțe relatând exclusiv aspecte pe care i le-a prezentat reclamanta”.  (CITEȘTE ȘI: SOȚUL CÂNTĂREȚEI BIANCA RUS, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI BĂTUT-O ȘI I-AR FI FURAT AURUL)

Așa că Tribunalul București a decis: ”Respinge ca neîntemeiat apelul declarat de apelanta-reclamantă”. Mai mult decât atât, Bianca Rus a fost obligată să-i plătească soțului 1.500 de lei, onorariul avocatului. Sentința este definitivă.

Disputele ar fi început chiar în ziua nunții

Controversele dintre Bianca și Antonio ar fi început chiar în ziua nunții.”I s-a părut mamei ei că mama ar fi împins-o când a venit să facă poze cu mine și cu ea. A căutat intrigi, scandal, au ele o strategie. Ele voiau să facă ce vor din mine și să ascult numai de ele, să mă îndepărteze de familie. Eu am o relație strălucită cu mama și familia mea este alături de mine atunci când îmi este greu. Ea e obișnuită cu scandalurile. A declarat acum ceva timp că un iubit de-al ei a forțat-o să mănânce savarine”, a mărturisit încă soțul Biancăi Rus.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...