Cunoscuta cântăreață e urmărită de „blesteme”. A ajuns în pragul disperării!

Publicat: 02/03/2019 | 22:24

O nouă dramă apare în viața cântăreței Bianca Rus. După ce a terminat în lacrimi anul 2018, odată cu despărțirea de Antonio, iată că 2019 îi aduce artistei un alt ghinion. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile, în exclusivitate. (NU RATA, AICI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ)

Magazinul de haine second hand pe care îl avea cântăreața în zona Iancului i-a adus, se pare, numai datorii, nu și profit. Astfel că vedeta s-a decis să îl închidă. Recent, ajutată de câțiva prieteni, Bianca a strâns toate hainele din magazin, iar, în zilele următoare, s-ar pregăti să închidă de tot afacerea, ducând acasă toată mobila din interior.

„În ciuda faptului că avea numai haine foarte frumoase și cu preț convenabil, Biancăi nu îi mergea afacerea prea bine, pentru că pe aceeași stradă mai erau încă două-trei magazine de second-hand. În plus, nu prea venea lumea, iar cine venea nu prea cumpăra nimic”, a declarat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, un vecin din blocul unde Bianca avea închiriat magazinul.

„A căpătat un fel de teamă”

Surse din anturajul cântăreței ne-au spus că oricum Biancăi nu îi mai făcea plăcere să vină la magazin după incidentul cu fostul soț care a avut loc acolo, ulterior ea chemând și Poliția.

„Nu știe încă dacă va renunța de tot la acel spațiu, mai ales că a căpătat un fel de teamă ori de câte ori intră în incintă. Poate că va încerca să facă acolo o altă afacere, dar nu cred. Este cam traumatizată de locul acela”, ne-a spus o cunoștință a artistei. (VEZI ȘI: BIANCA RUS, ÎMBRĂCATĂ SUMAR, ÎȘI UMILEȘTE FOSTUL SOȚ) 

A pierdut procesul cu fostul soț

Bianca Rus, la magazinul ei de haine

Iubirea scurtă, cu năbădăi, dintre Bianca Rus și soțul ei urmează să se încheie la tribunal, unde vor avea de împărțit și darul de la nuntă. Între timp, pentru că l-a acuzat de agresiune fizică, unul dintre episoade petrecându-se chiar în magazinul cu haine second hand al cântăreței, Bianca a solicitat instanței un ordin de protecție. Tribunalul București a considerat însă neîntemeiată cererea cântăreței, pe care a mai și obligat-o la plata sumei de 1.500 de lei, reprezentând cheltuielile avocatului pârâtului. (CITEȘTE AICI: BIANCA RUS ȘI-A REGĂSIT LINIȘTEA DUPĂ DIVORȚ)

A pierdut procesul, bineînțeles. Justiția și-a făcut treaba că n-ai cum să te prezinți cu minciuni la tribunal. A pierdut în primă fază, apoi a făcut și apel, a pierdut și apelul. Minciuna are picioare scurte și se vede clar că a mințit. Urmează divorțul, să vedem cu câte minciuni vine și acolo”, a declarat soțul Biancăi Rus pentru CANCAN.RO.

Bianca și-a făcut „implant” de posterior

Pe de altă parte, în timp ce fostul partener o atacă, Bianca Rus a investit într-un posterior nou, foarte bombat! Nu este deloc o glumă: vedeta chiar s-a dus recent la un centru comercial din București și și-a cumpărat lenjerie cu push-up, care îi mărește posteriorul cu aproximativ 5-6 cm. Cântăreața s-a confesat cu mâhnire prietenelor că i se pare că, de când a slăbit, i s-a topit și fundul provocator, de care era foarte mândră. Din fericire însă, bustul artistei nu s-a micșorat deloc, rămânând la dimensiunea generoasă de peste 120 cm.

După operația de micșorare a stomacului, Bianca a dat jos peste 50 de kilograme, ajungând să cântărească aproximativ 57 de kilograme. „Mi-a dispărut fundul. Mie îmi place să am fundul bombat, a trebuit să fac ceva pentru asta, nu pot să las așa lucrurile, sunt artistă și trebuie ca imaginea mea să fie perfectă”, ar fi spus ea prietenelor (DETALII AICI) (R.T.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...