Bianca Rus, îmbrăcată sumar, își umilește fostul soț: ”Bine că ne-am despărțit înainte, nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”

Publicat: 10/01/2019 | 12:39
Bianca Rus, îmbrăcată sumar, își umilește fostul soț: ”Bine că ne-am despărțit înainte, nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”

După divorțul dificil prin care a trecut, Bianca Rus are o cu totul altă atitudine. Vedeta preferă să se îmbrace din ce în ce mai sumar și să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Mai mult, nu uită să trimită săgeți către fostul soț. 

Bianca ”nu iartă și nu uită” se poate spune, iar ultimele mesaje pe care le-a trimis prin intermediul rețelei de socializare Instagram vorbesc de la sine despre stare ape care o are frumoasa brunetă după ce a intrat în noul an. Bianca s-a dezgolit de complexe și s-a fotografiat aproape goală pe covor, spre încântarea fanilor săi, numai că mesajul pe care l-a postat a fost un atac direct la adresa celui de care s-a despărțit cu scandal.

“Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”

Pe de altă parte, nici una dintre prietenele Biancăi nu s-a lăsat mai prejos.

„2019 e an fără soţ”, a glumit o amică de-a Biancăi.

CITEȘTE ȘI: BIANCA RUS A RUPT TĂCEREA, DUPĂ CE AR FI FOST FURATĂ ȘI BĂTUTĂ DE SOȚ. “NU SE TERMINĂ AICI!”

Bianca Rus îl atacă fără menajemente pe fostul soț

”Unde calcă o leoaică…”

Bianca Rus nu s-a mulțumit, însă, doar cu primul mesaj, așa că a mai postat unul, la fel de usturător, la adresa ”fostului” Antonio: ”Unde calcă o leoaică nu poate șterge urma o pisică!”

Bianca Rus și Antonio, înainte de a se despărți

CITEȘTE ȘI: SOȚUL CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE CONFIRMĂ ”RUPTURA”: ”AM BĂGAT DIVORȚ!”

Citește și...