Soțul cântăreței Bianca Rus, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o și i-ar fi furat aurul! Adevăratul motiv al divorțului

Publicat: 22/11/2018 | 08:29

Răsturnare de situație în cazul artistei Bianca Rus, care ar fi fost bătută de soțul ei și i-ar fi furat aurul! Antonio a făcut primele declarații în acest scandal răsunător al toamnei și a mărturisit că este șocat de acuzațiile făcute. Mai mult, el a subliniat că adevăratul motiv al divorțului de fosta prezentatoare de la Etno TV este altul.

Soțul Biancăi Rus, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o și i-ar fi furat aurul

În cadrul unui interviu, soțul cântăreței Bianca Rus a acceptat să vorbească despre momentul de cumpănă pe care îl traversează. Tânărul a negat acuzațiile și a dezvăluit că problemele au apărut încă din ziua cununiei civile, când soacra lui a răbufnit susținând că mama lui Antonio ar fi împinso. Mai mult, a spus soțul cântăreței, aceasta s-ar fi schimbat enorm după nuntă.

“Am fost șocat. Peste 50% eu cred că ea a pornit zvonurile din moment ce s-a simțit nasol când am plecat de acasă nemaifăcând față. Mama ei vrea să mă domine, ele vor să facă ce vrea din mine. Ea s-a schimbat după cununie, atunci au pornit toate discuțiile. La starea civilă mama ei a spus cumva că mama mea ar fi împins-o. Sunt tensiuni, mama nu a făcut gestul ăsta. Mama ei s-a simțit amenințată că mama se înțelegea bine cu Bianca. Vor să mă domine. Nu mi-a convenit deloc. Mama ei a crezut că poate o să o iubească Bianca mai mult pe ea, a apelat la chestii de genul acesta”, a declarat Antonio, potrivit spynews.ro.

Citește și: Bianca Rus, în costum de baie pe plajă!

Antonio a depus deja actele de divorț și spune că Bianca Rus vrea să folosească banii de nuntă ca să se relanseze în muzică

Întrebat despre aurul furat, soțul Biancăi Rus a mărturisit că inelele pe care i le-a dăruit soției sale sunt în continuare în posesia ei. În plus, Antonio a mai spus că el este cel care s-a decis să divorțeze, după ce a fost agresat verbal și fizic de cumnatul său.

“Am trecut peste asta, am făcut nunta, să fie bine. Eu am plecat de acasă strict cu hainele mele, Bianca nu avea nici o vânătaie, trebuia să vină cu certificatul medico-legal. Sunt foarte supărat. Eu am decis să divorțez după ce într-o seară fratele ei m-a agresat verbal și fizic pe fondul unor neînțelegeri cu mine și Bianca. Ea e supărată acum că am plecat și apelează la chestii de genul. Ea o obișnuită cu scandalurile, e o artistă controversată. Am plecat de acasă, n-am pus mâna pe nimic. În continuare îmi poartă inelele, merge la evenimente cu ele. Nu i-am furat nici un gram de aur. Nu știu care sunt procedurile, eu am depus actele de divorț, aștept citația acum. Au vrut să mă controleze, nu le-a ieșit. Foarte urât. Am auzit că ai ei vor să o relanseze în muzică cu banii de la nuntă. Că ai ei nu mai au bani să-i dea. M-a folosit în tot acest timp”, a mai povestit soțul prezentatoarei Bianca Rus.

Divorțul artistei vine la nici două luni de când a îmbrăcat o rochie de mireasă spectaculoasă. Bianca Rus și Antonio s-au căsătorit civil în luna mai a acestui an.

Bianca Rus și soțul ei alături de Teo Trandafir și Bursucu. Sursa foto: Facebook
Citește și...