Doliu uriaș în showbiz-ul românesc. S-a spânzurat azi-noapte

Publicat: 27/03/2019 | 08:14
Este doliu în showbizul românesc, după ce un milionar cunoscut din țara noastră a recurs la un gest extrem. Potrivit primelor informații, afaceristul și-a încheiat socotelile cu viața azi-noapte, iar vestea tristă i-a îngenuncheat pe apropiații săi. Surse din ancheta deschisă au mărturisit că bărbatul s-ar fi spânzurat de una dintre balustradele unei scări interioare a imobilului.

Doliu uriaș în showbizul românesc. Milionarul s-a spânzurat azi-noapte

Marius Popa, fostul soț al creatoarei de modă Natalia Vasiliev, s-a spânzurat noaptea trecută într-o casă din comuna Cârcea, județul Dolj. Din primele cercetări făcute la fața locului, se pare că milionarul nu a lăsat bilet prin care să își motiveze gestul. Veste morții sale i-a surprins pe apropiații acestuia care știau că bărbatul întâmpina probleme financiare după despărțirea de Natalia Vasiliev.
“În acesta seară, polițiștii doljeni au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în comuna Cârcea, un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că este vorba despre un bărbat de 43 de ani, din Craiova, care locuia în Cârcea, acesta fiind găsit spânzurat în locuința sa. La fața locului au fost prezente și echipaje medicale, însă, din păcate a fost constatat decesul”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj, potrivit lupamea.ro.
Marius Popa, fostul soț al Nataliei Vasiliev, s-a sinucis. Sursa foto: lupamea.ro/Facebook

“În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa și efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii evenimentului”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj, conform sursei citată mai sus.