Româncele lui Mayweather au făcut încă o victimă în Dubai! Avem imagini cu ”brigada Oradea” și superstarul…

Publicat: 25/03/2019 | 22:46

Sexy-orădencele care, în urmă cu ceva timp, l-au făcut ”K.O.” pe multiplul campion mondial și promotor de box profesionist Floyd Mayweather și au reușit să-l ”scoată în decor” pe faimosul pilot britanic de Formula 1 Lewis Hamilton au bifat încă o “victimă” în rândul bărbaților celebri. Anamaria și Ramona l-au cucerit pe autorul hitului ”Swalla”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu “brigada Oradea” și superstarul american. (CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ IUBITUL LUI BRIGITTE E DECIS SĂ RUPĂ LOGODNA! FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A PICAT „TESTUL FIDELITĂȚII” LA FERMĂ)

Zilele trecute, Anamaria și Ramona, cele două orădence care au avut grijă ca uriașul campion de box Floyd Mayweather să fie tratat ca un veritabil șeic în scurta vizită pe care a făcut-o în Dubai, au reușit să-l impresioneze pe unul dintre cei mai apreciați artiști de peste Ocean. Româncele s-au numărat printre frumusețile care au participat la mega-petrecerea pe care a organizat-o Jason Derulo  în orașul milionarilor. (NU RATA, AICI: SUFERĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA! FIUL LUI MR. CASH A AJUNS SĂ…)

Le-au eclipsat pe dansatoarele orientale

Cu toate că de la party-ul lui Derulo nu au lipsit dansatoarele orientale, artistul și cei care-l însoțeau nu și-au putut lua ochii de la formele răvășitoare ale sexy-româncelor. Pur și simplu, cele două orădence l-au “fermecat” cu frumusețea lor pe superstarul american.

Petrecerea la care Anamaria și Ramona au făcut ravagii s-a ținut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din orașul preferat de milionarii lumii. Și, așa cum era de așteptat, petrecăreții s-au delectat cu cele mai scumpe băuturi și s-au distrat până-n zorii zilei. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU ROXANA VANCEA DUPĂ CE ȘI-A OPERAT NASUL. CUM ARATĂ FĂRĂ BANDAJE!)

Româncele lui Mayweather l-au dat gata și pe Jason Derulo

Sexy-orădencele și super-pilotul

La sfârșitul anului trecut, româncele lui Mayweather au reușit să-l ”scoată în decor” pe faimosul pilot britanic de Formula 1 Lewis Hamilton. Cele două tinere au luat loc în zona VIP la Marele Premiu de la Abu Dhabi. La petrecerea care s-a organizat după terminarea cursei, într-un celebru club din orașul preferat de miliardarii lumii, Anamaria și Ramona s-au distrat în compania lui Hamilton, dar și a artistului Akon. (NU RATA, AICI: FOTOGRAFII 100% REALE CU NICOLETA NUCĂ! A PIERDUT ”RĂZBOIUL KILOGRAMELOR”!)

Sexy-orădencele l-au zăpăcit pe Jason Derulo

Ramona a fost angajată la Poliția de Frontieră

Ramona, focoasa blondină care face ravagii printre bărbații celebri, s-a născut în 9 noiembrie 1989, în Oradea. În 2011, Ramona a absolvit Facultatea de Științe Economice din Oradea și a lucrat apoi, timp de cinci ani, în Ministerul de Interne, după cum ea ne-a dezvăluit. Ulterior, cariera Ramonei a primit un nou impuls. ”Am 28 de ani, sunt consultant de vânzări în domeniul imobiliar în Dubai.  În România, am lucrat cinci ani în Ministerul de Interne”ne-a spus Ramona.

Anamaria s-a născut pe data de 13 martie 1989, în Oradea. În urmă cu aproximativ trei ani, tânăra a decis să părăsească plaiurile natale și s-a stabilit în Dubai, în căutarea succesului mult visat. De mai multe luni, Anamaria lucrează pentru o vestită firmă din Emiratele Arabe Unite, în poziția de consultant de vânzări. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI FLORIN PASTRAMĂ, MĂRTURII ÎN PREMIERĂ DESPRE ”DEZMĂȚUL DE LA FERMĂ”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...