Cunoscuta concurentă de la ”Masterchef” e șantajată de fostul iubit cu un video +18: ”I-a cerut bani ca să nu difuzeze filmările!”

Autor: I.D.
Publicat: 11/11/2019 | 22:58

Super-exclusivitate marca D.A.S! Una dintre cele mai controversate concurente de la Masterchef e șantajată de fostul iubit cu video + 18 . Fostul iubit al tinerei i-a cerut bani ca să nu facă publice filmulețe în care aceasta apare în ipostaze indecente. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN MAREA FINALĂ MASTERCHEF. “A GĂTIT MAI BINE CEL CARE A PIERDUT, CONCURENȚII S-AU REVOLTAT ȘI…”)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante despre episodul uluitor de care a avut parte o cunoscută concurentă a show-ului de la PRO TV.(NU RATA: CELEBRA CREATOARE DE MODĂ, ACUZATĂ CĂ ȘI-A PĂRĂSIT SOȚUL & COPIII PENTRU UN FOST MEMBRU AL GUVERNULUI!)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Wanda, tânăra care s-a făcut cunoscută după ce a participat la Masterchef a avut parte de un episod extrem de șocant. Tânăra a fost șantajată de fostul iubit cu un video în care apare într-o ipostază extrem de jenantă. Conform unor surse bine informate, fostul iubit al concurentei din emisiunea de la PRO TV i-a pretins acesteia suma de 100 de euro pentru a nu difuza imagiile compromițătoare.

”I-a cerut bani ca să nu difuzeze filmările! El a pretins 100 de euro pentru a nu da publicitățile filmările indecente cu Wanda. Cred că a vrut să-i facă rău după ce a apărut în emisiunea de la PRO TV. A crezut că în felul acesta mai căștigă niște bani”, ne-a declarat o sursă din anturajul tânărului.

Stenogramele ”negocierilor”

”Nu răspunzi? Dau toate filmările când o s%$^. Răspunde, ori te afișez pe toate posturile. Filmările o să le vadă și mama ta. 450 de lei plus 100 de euro. N-am furat nimic. E simplu. Eu la ora cinci sunt în aeroport. Băi, mai întreb ultima dată! Trebuie să scot inelul”, o mică parte din mesajele trimise de fostului iubit.

Wanda de la ”Masterchef„, șantajată cu un video compromițător

Marele premiu de la Masterchef merge la…

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia celor mai bine păzite informații de la Masterchef. Cum mega-producția s-a filmat în avans, reporterii D.A.S. au reușit să afle, cu două luni înainte de marea finală, cine a intrat în posesia cecului de 50.000 de euro pus la bătaie de organizatori. (NU RATA: DISIDENȚII DIN PARTID AU ”PUS ȚARA LA CALE” LA UN PRÂNZ ÎN DOI)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urma unei finale disputate „la cuțite”, care ar fi lăsat loc de multe interpretări, Alina Gologan a fost desemnată câștigătoarea Masterchef 2019. După ce Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran au degustat preparatele celor doi finaliști, marele premiu de 50.000 de euro a mers către senzuala blondă tatuată, care se pare că i-a impresionat pe toți cu abilitățile de bucătar. (NU RATA: VEDETA DE LA ”MASTERCHEF” ARE PROBLEME CU GREUTATEA LA DOUĂ LUNI DUPĂ CE A NĂSCUT!)

Emisiunea Masterchef de pe Pro TV a adoptat o nouă strategie, după ce nu a mai înregistrat cifrele de altădată. Pe lângă faptul că nu mai este difuzată chiar în același timp cu “Chefi la cuțite”, de pe Antena 1, emisiune care conducea detașat, producătorii au decis să arate și câteva scene interzise minorilor. Astfel, Masterchef s-a transformat în… „Ferma”. Concurentele au filmate dezbrăcate la duș, iar Pro TV a reușit să ocupe prima poziție în clasamentul audiențelor.

Masterchef s-a transformat în… Ferma!

Emisiunea Masterchef de pe Pro TV a adoptat o nouă strategie, după ce nu a mai înregistrat cifrele de altădată. Pe lângă faptul că nu mai este difuzată chiar în același timp cu “Chefi la cuțite”, de pe Antena 1, emisiune care conducea detașat, producătorii au decis să arate și câteva scene interzise minorilor. Astfel, Masterchef s-a transformat în… „Ferma”. Concurentele au filmate dezbrăcate la duș, iar Pro TV a reușit să ocupe prima poziție în clasamentul audiențelor.(NU RATA: ”REGINA TELENOVELOR” DIN ROMÂNIA A DANSAT PE MASĂ LA BOTEZUL FIULUI EI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...