Vedeta de la ”Masterchef” are probleme cu greutatea la două luni după ce a născut!

Publicat: 10/10/2019 | 23:27

Căsătorită de aproape 11 ani cu DJ Optik și devenită celebră grație participării la emisiunea ”MasterChef”, Andreea Moldovan a devenit, recent, pentru a doua oară, mămică. Din câte se pare, sarcina a lăsat urme destul de evidente. Bruneta ar avea anumite probleme cu greutatea, la două luni după ce a născut. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu vedeta. (CITEȘTE ȘI: ”SIMBOLUL” REVOLUȚIEI SE ÎNSOARĂ LA 78 DE ANI. ÎNTRE EL ȘI MIREASĂ ESTE O DIFERENȚĂ DE… 41 DE ANI!)

În august, fosta concurentă de la ”Masterchef” Andreea Moldovan a devenit mamă pentru a doua oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit nota 10 la naștere. A doua sarcină ar fi lăsat urme destul de vizibile. (NU RATA: EX-UL BIANCĂI S-A COMBINAT ÎN SECRET CU O ”PĂPUȘICĂ”! SUPER-GALERIE FOTO CU NOUA IUBITĂ BASARABEANCĂ)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Andreea Moldovan în zona Piața Muncii, acolo unde se pare că vedeta a avut câteva treburi birocratice. Imediat ce a coborât din impunătorul bolid pe care-l conduce, Andreea a uimit întreaga asistență.

Cu toate că au trecut două luni de când a născut, se pare că vedeta se confruntă cu anumite probleme legate de greutate. Din acest motiv, soția lui DJ Optik preferă să poarte haine destul de largi, cu ajutorul cărora înceracă să-și ascundă kilogramele în plus, de care nu a scăpat după sarcină.

Andreea Moldova a devenit mămică pentru a doua oară

Probleme cu a doua sarcină

Fosta concurentă Masterchef a mărturisit că a avut probleme cu cea de-a doua sarcină. Cu toate că ar fi trebuit să facă mișcare zilnic, pentru ca totul să fie OK, Andreea nu prea a reușit să se țină de program. Aceasta a  susținut că s-a chinuit să respecte recomandările medicului și, mai mult decât atât, și-a făcut singură injecțiile, acasă. (NU RATA: CE A FĂCUT MONSTRUL GHEORGHE DINCĂ ÎN CELULA NR. 20 DE LA JILAVA)

S-a remarcat la “MasterChef”

Soția lui DJ Optick, pe numele din buletin Bogdan Moldovan, a devenit cunoscută în 2012, odată cu participarea la una dintre cele mai cunoscute emisiuni culinare din România. Andreea Moldovan i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit, astfel că ea a fost supranumită sexy-casnica de la “MasterChef.

În 2015, Andreea Moldovan şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, care se află în cartierul Băneasa din București. Îndrăgitul cuplu mai are o fiică, Ava. (VEZI ȘI: FOSTA SUPER-VEDETĂ DE LA PRO TV ESTE ÎNSĂRCINATĂ A DOUA OARĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)