Ex-ul Biancăi s-a combinat în secret cu o ”păpușică”! Super-galerie foto cu noua iubită basarabeancă

Publicat: 09/10/2019 | 22:58

Tristan Tate a apărut în showbiz după ce a reușit să o facă pe una dintre cele mai dorite femei din România, Bianca Drăgușanu, să se îndrăgostească de el. Frumoasa blondă a ales, astfel, să se despartă de partenerul ei din vremea aceea, celebrul Victor Slav, cu care are un copil. Până la urmă, Bianca și Tristan s-au separat, prin toamna lui 2018. Totuși, Tristan a devenit rapid un VIP de București, despre care lumea a fost curioasă să afle tot felul de lucruri. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor informații exclusive despre tânăra care ar fi iubita secretă a „fostului” Biancăi, o blondă cu care Don-Juan-ul ar avea o relație de peste jumătate de an! Ea se numește Malinka și seamănă cu… Bianca Drăgușanu, așa cum era ea înainte de operațiile estetice. 

Se pare că lui Tristan Tate îi plac blondele superbe, precum Bianca Drăgușanu. El ar iubi în secret, de ceva vreme, o minune blondă venită de peste Prut. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că frumusețea ingenuă, venită din inima Moldovei, are un nume special, Malinka Zina – Малинка Зина -, a studiat la București, dar este și model profesionist pentru mulți fotografi (VEZI GALERIA FOTO).

„O frumusețe rece, dar naturală”

Zina Malinka, o frumusețe blondă (Foto: Cătălin Popescu)

De altfel, Malinka seamănă binișor cu Bianca Drăgușanu, mai precis cu varianta ei de dinaintea operațiilor estetice pe care și le-a făcut. (VEZI ȘI: CUM ARĂTA BIANCA DRĂGUŞANU LA 20 ANI)

„Malinka și Bianca au aceeași frumusețe rece, parcă de gheață, ușor androgină, au fețe prelungi, buze subțiri – așa avea și Bianca înainte să se opereze la buze – , sunt blonde și au ochii albaștri. Malinka este o frumusețe rece, dar naturală, nu are, se pare, nicio operație estetică, preferând să stea exact așa cum a lăsat-o Dumnezeu. Și oricum se pare că ar avea și ea destul de mulți pretendenți chiar și fără operații estetice”, a declarat un apropiat al cuplului, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

„Tristan vrea să își mențină o imagine de cuceritor”

Tristan a postat o caricatură cu el înconjurat de femei frumoase

Potrivit apropiaților săi, un bărbat frumos și bogat precum Tristan Tate și-ar permite să aibă nu doar o iubită, ci chiar două sau poate trei… Cert este că, alături de Malinka, Tristan ar trăi în secret o poveste superbă de dragoste, încă de pe la începutul lui 2019. Cu toate acestea, nu s-a grăbit să se afișeze cu o iubită oficială. (NU RATA: “FOSTUL” BIANCĂI A DAT ATACUL LA O BUNĂCIUNE DIN PLOIEȘTI! MESAJELE PRIVATE AU AJUNS LA NOI)

Iar motivul ni l-a oferit chiar un prieten al său. „Tristan vrea să își mențină o imagine de cuceritor, de bărbat liber în fața angajatelor sale, pentru a lucra astfel mai bine cu ele”, a spus sursa noastră. Conform aceleiași surse, Tristan Tate ar avea o afacere cu un salon de videochat. (CITEȘTE AICI: ADEVĂRUL DESPRE DESPĂRȚIREA DINTRE BIANCA DRĂGUȘANU ȘI TRISTAN TATE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...