EXCLUSIV. Adevarul despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate. Motivul incredibil pentru care nu a mers la ziua iubitului

Autor: I.D.
Publicat: 15/07/2018 | 13:23

E oficial! Bianca Drăgușanu și Tristan Tate nu s-au despărțit, deși există multe amănunte pe care le-au lăsat la vedere și care i-au făcut pe mulți să se gândească la acest lucru. Un apropiat al vedetei a povestit în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că cei doi formează încă un cuplu și a mărturisit ce anume a determinat-o pe vedetă să nu-i fie alături iubitului la petrecerea dată cu ocazia zilei lui de naștere.

Citește și: Primele declaratii ale lui Victor Slav despre noua iubita. ”Când te îndrăgostești te uiți la alte aspecte”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, ceartă aprinsă de ziua lui de naștere

Un apropiat al Biancăi Drăgușanu a spus că aceasta a refuzat să meargă în clubul în care Tristan Tate și-a serbat ziua de naștere, pentru că nu îi plăcea atmosfera din local și pentru că ar fi fost singura femeie din cercul de prieteni al acestuia. Mai mulți prieteni din Statele Unite ale Americii au venit special pentru milionarul englez, care a împlinit o frumoasă vârstă: 30 de ani.

Citește și:Cristi Brancu, mai acid ca niciodată la adresa Biancăi Drăgușanu: “Tot parașută cum știm noi este!”

“Au avut o mică discuție aprinsă în fața clubului Bamboo, pentru că ei nu îi place acel local și i-a explicat și de ce. Toată săptămâna el a cheltuit bani. Aseară, Tristan a avut 15.000 de euro nota de plată. (…). Ideea e că ea nu se regaseste în lucrurile care-i plac lui. El a vrut să petreacă împreună cu prietenii lui, veniți din America. Bianca ar fi fost singură între nouă bărbați și nu s-a simțit confortabil în acest context.

Ea a mers cu fetele în Nuba. A spus că a fost urât din partea ei să lipsească de la petrecerea de ziua lui Tate, dar, la un moment dat, s-a dus și i-a urat: «La mulți ani», a declarat un apropiat al prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine” în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Unul dintre petrecăreți a imortalizat unul dintre momentele în care Bianca Drăgușanu i s-a alăturat iubitului și a publicat imaginile pe care a scris în limba engleză: “Reunited and it feels so good (n.r.: reuniți și se simte atât de bine)”.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere! Vedeta a făcut furori la piscină

Unul dintre prietenii lui Tristan Tate a făcut publice imagini cu sărbătoritul și Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu nu se vede soția lui Tristan Tate?!

În cadrul interviului, aceeași sursă a mai dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în exclusivitate că vedeta nu s-ar vedea formând o familie alături

“Pe termen lung nu își face planuri, trăiește clipa”, a explicat același apropiat al divei exclusiv pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Citește și: Carmen Harra anunță deja despărțirea: „Bianca și Tristan nu rămân împreună”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Citește și...