Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere! Vedeta a făcut furori la piscină

Publicat: 14/07/2018 | 21:08

Bianca Drăgușanu a profitat de vreme și a mers să se relaxeze la piscină. Vedeta a încins imaginația tuturor bărbaților atunci când s-a afișat în costum de baie. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Bianca Drăgușanu s-a relaxat astăzi la piscină. Vedeta știe să-și pună în evidență senzualitatea și o face ori de câte ori are ocazia. Cum s-a întâmplat și în cursul zilei de azi atunci când vedeta și-a făcut apariția la piscină într-un costum de baie verde, din două piese. Prezentatoarea TV arată demențial și… nici n-ai zice că e mămică. (CITEȘTE ȘI: CE MEGA-DECLARAȚIE DE DRAGOSTE I-A FĂCUT BIANCA ÎN CLUB LUI TRISTAN… FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE!)

Recent, Bianca a fost într-o vacanță în Italia

Bianca Drăgușanu a fost recent într-o vacanță binemeritată, în Italia. Prezentatoarea TV nu a fost singură ci în compania unei prietene. Cele două s-au relaxat, s-au distrat și au fost la shopping. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN ITALIA: ”IA-L PE IUBI DE UNDE NU-I”)

“Știți că am vorbit de vreo 100 de ori de cât de datori ne suntem nouă înșine să ne căutăm fericirea? Diseară plec într-o excursie scurtă de shopping în Italia, cu prietena mea. Weekend la shopping ca fetele, cum nu am mai avut din tinerețe. Aseară făceam bagajele, ne tot sunam, când ea îmi zice că s-a certat cu al ei pentru că era fericită și entuziasmată de weekend-ul în Italia și el a făcut mare scandal. Am dezbătut acest subiect, nu o să intru în prea multe detalii.

Dar vă zic atât: dacă ești într-o relație iar partenerul e gelos pe fericirea ta, nu ești în relația potrivită. Fericirea ta depinde doar de tine, de nimeni altcineva, deși noi greșim și ne ancorăm de diverse persoane și credem că doar ele ne pot face fericite. Dar nu e simplu să pui asta în practică, a afirmat Bianca Drăgușanu la TV. (Console si accesorii gaming)