Ce mega-declarație de dragoste i-a făcut Bianca în club lui Tristan… Filmări în exclusivitate!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 01/07/2018 | 23:33

Ziua și petrecerea pentru Bianca și noul ei iubit, Tristan Tate! Vedeta își face mereu apariția în public, în ultima vreme, alături de fostul luptător de kickboxing. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost martor la ultima ieșire în club a noului cuplu. Și ce surpriză i-a făcut Bianca englezului de care ar fi îndrăgostită până peste cap!

Sâmbătă, pe la miezul nopții, vedeta care prezintă show-ul ”Te vreau lângă mine 4ever” a ieșit în club, alături de cel care l-a ”înlocuit” pe Victor Slav, Tristan Tate. El habar nu avea ce surpriză de proporții îi pregătise Bianca… (CITEȘTE ȘI: GESTUL FĂCUT DE TRISTAN TATE FAȚĂ DE BIANCA DRĂGUȘANU)

Cei doi au ajuns în fața clubului cu un taxi. Au descins în local, sub privirile admirative ale tinerilor care își programaseră și ei o seară de petrecere. Dacă nici sâmbătă noaptea, atunci, când?!

Bianca și Tristan nu au venit singuri, două prietene ale vedetei și un amic al luptătorului fiindu-le alături. Și…. Surprizăăă! Pe unul dintre monitoarele uriașe a apărut mesajul comandat de Bianca, pentru noua sa cucerire: ”Tristan, te iubesc!”. Scris în engleză.

Iubitul Biancăi a rămas mască. Tristan a fost foarte impresionat de gestul făcut de iubita lui. A luat-o imediat la dans, a sărutat-o, i-a mulțumit. Ea, Bianca, ar fi roșit un pic, de emoție… S-a simțit, spun apropiații ei, în al nouălea cer! (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV, PRIMELE DECLARAȚII LA TV, DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU S-A AFIȘAT ÎN PUBLIC CU NOUL IUBIT)

După aproximativ trei ore, cei doi, alături de prietenii comuni, au decis că este timpul să se retragă. Tristan și-a stins trabucul, pe care l-a pufăit de câteva ori, iar ”petrecăreții” au părăsit clubul.

Tristan, prima declarație de dragoste pentru Bianca

Tristan Tate a publicat o poză cu Bianca, pe contul lui de Facebook, în dreptul căreia a scris: ”Te iubesc, frumoasa mea”.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum s-au întâlnit. (CITEȘTE ȘI: CRISTI BRANCU A DAT DE PĂMÂNT CU IUBITUL BIANCĂI DRĂGUȘANU ȘI “CUMNATUL” EI)

“Ne știm de câteva luni, prin prieteni comuni. De fapt, pot să spun că el nici nu știa cine sunt. Mi-a spus că vrea să mă vadă în realitate, după ce m-a văzut în poză, mi-a spus că vrea să vadă dacă am doi metri și eu, că el cam atât are. Și când ne-am văzut prima oară, mi-am dat seama că el, pe bune, nu știa cine sunt. Oricum, vorbim doar în engleză, așa mă mai perfecționez și eu. Da, vorbim non-stop, dar de văzut… mai răruț.

El e om de afaceri, eu sunt femeie de afaceri și om de televiziune, am și un copil de care mă ocup cât de mult se poate, așa că am ieșit de doar câteva ori, la cină, singurele momente în care, de fapt, ne-am văzut”, a spus prezentatoarea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...