Gestul indecent făcut de Tristan Tate față de Bianca Drăgușanu. Așa ceva NU se face în public

Publicat: 01/07/2018 | 09:55

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate a evoluat extrem de repede. Cei doi s-au apropiat atât de mult, iar asta se vede la fiecare ieșire în public a lor. Totuși, milionarul britanic a făcut o gafă în timp ce era era filmat chiar de iubita lui. Cei doi străteau îmbrățișați pe o canapea, el purtând la gât legitimația de presă a prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine”, și, la un moment dat, trage de decolteul vedetei. Nemulțumită de gestul iubitului ei, Bianca Drăgușanu îi dă cu mâna peste mâna lui. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Imaginile cu gestul indecent al lui Tristan Tate față de Bianca Drăgușanu a ajuns pe Internet, unde au stârnit multe reacții: unele pozitive, altele negative.

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru Tristan Tate

Citește și: Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu: “Cu mine nu îți merge”. Scenele s-au petrecut la TV, iar Victor Slav a fost de față

Cu siguranță, Bianca Drăgușanu l-a iertat pe iubitul ei pentru gafa făcută în timp ce ea filma un Insta Story, pentru că noaptea trecută, în timp ce erau într-un club de fițe, ea i-a pregătit lui Tristan Tate o surpriză romantică. Prezentatoarea emisiunii de la “Te vreau lângă mine” a vorbit cu patronii localului ca, la o anumtă oră, să ruleze pe toți pereții un mesaj scris în limba engleză. De fapt, o declarație de dragoste pentru iubitul ei britanic. (Reduceri mari la jocuri PC)

“Tristan Tate, I love  (n.r.: Tristan Tate, te iubesc!)” este mesajul care a apărut scris cu roşu pe pereții clubului.

Citește și: Astrologii au dezvăluit cum se înțeleg în pat Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: “În dormitor ies scântei și…”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: ”Păpușelul” Tristan Tate e hotărât s-o ”ceară” pe Bianca Drăgușanu!

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Citește și...