Carmen Harra anunță deja despărțirea: „Bianca și Tristan nu rămân împreună”

Autor: Anca Toma
Publicat: 25/06/2018 | 11:33

Carmen Harra a vorbit pentru CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, despre despărțirea momentului în showbizul autohton, cea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav. Clarvăzătoarea ne-a declarat că noua relație a prezentatoarei „Te vreau lângă mine” nu va dura foarte mult, deoarece este bazată pe atracție sexuală. Ba mai mult decât atât, potrivit spuselor lui Carmen Harra, Tristan Tate o va înșela și trăda, la fel cum a procedat ea cu Victor Slav.

Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi.  Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor„, ne-a declarat în exclusivitate Carmen Harra.

Cine este Tristan Tate, noul iubit al Biancăi Drăgușanu

Tristan Tate este un fost sportiv de performanță, englez de origine, stabilit în România. Bărbatul este multiplu campion la kickboxing, ajuns în prezent comentator al galei RXF. Acesta mai are un frate, pe nume Andrew, de asemenea fost luptător. Cei doi nu sunt tocmai străini celebrității. Fratele lui Tristan Tate a participat la emisiunea „Big Brother” din Marea Britanie, în 2016. Andrew ar fi fost și „puntea de legătură” dintre Bianca și Tristan. Prezentoarea de la Kanal D îl cunoștea pe Andrew de la antrenamentele de întreținere pe care le face frecvent pentru a-și păstra silueta impecabilă.

Tristan și Andrew au avut parte de o copilărie nu tocmai ușoară. Sportivii provin dintr-o familie săracă, dar au reușit să-și strângă o avere de milioane de euro din competiții sportive și alte contracte.

Dacă nu era kickboxing nu aveam nimic, părinții noștri nu au fost bogați”a declarat fratele lui Tristan într-un interviu acordat unei televiziuni. Acesta a făcut turul casei în care locuiesc, o vilă construită ”după soare”, mobilată ultra modern, și un garaj plin de mașini luxoase. (VEZI AICI DETALII)

Citește și...