Cristi Brancu, mai acid ca niciodată la adresa Biancăi Drăgușanu: “Tot parașută cum știm noi este!”

Publicat: 10/07/2018 | 11:01

Cristi Brancu continuă șirul dezvăluirilor despre cuplul Bianca Drăgușanu–Tristan Tate. Cele mai recente afirmații făcute tranșant de prezentatorul TV ar putea să o înfurie cumplit pe vedeta de la Kanal D.

Citește și: După ce s-a întors din Italia, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania altui bărbat

Cristi Brancu i-a citat pe cârcotașii Biancăi Drăgușanu: “Ah, deci, fata tot parașută cum știm noi este!”

Într-o înregistrare făcută publică, prezentatorul TV a spus despre iubitul Bianci Drăgușanu că este un paravan și că este folosit în relația din prezent. Mai mult, Cristian Brancu i-a citat pe internauții care au spus despre moderatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” că nu și-a schimbat obiceiurile din trecut. Răutățile au fost afirmate după ce ea și-a făcut apariția la brațul milionarului britanic.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații după ce s-a întors din Italia: ”Ia-l pe iubi de unde nu-i”

“(…). Ei bine este o răsturnare de situație, pentru că în primele discuții, pe care noi le-am avut aici (…) v-am spus lucrul următor: până la urmă Tristan Tate este un paravan, cineva este cumva în spate, Tristan Tate este folosit, este foarte bun de distracție, de pansament, după o căsnicie, care cumva trena, pentru că fiecare avea treaba lui. Și, în acel moment, Tristan Tate părea aventura sau povestea absolut extraordinară, pe care să o merite. Ce ne facem, că Tristan Tate nu îi dădea siguranța și satistfacția pe care ea și-o dorește. (…).

Ea a reușit să spele acest trecut și, stând alături de Victor Slav, care nu are mulți bani, dar care o iubea și cu care a făcut un copil, părea să fie scăparea definitivă sau pentru mai multă vreme pentru drumul ei. Pentru că Victor nu era un om cu bani, era un opm care o iubea, erau un cuplu frumos, pentru că ea este aspectuoasă, el este arătos. Însă, acum a apărut lângă un «bad boy (n.r.: băiat rău)»  și lumea a spus: «Ah, deci, fata tot parașută cum știm noi este!». Asta pe ea o turbează”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Citește și: Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au certat în direct. Vezi ce i-a reproșat blonda fostului iubit

Cristi Brancu, despre modalitățile în care Bianca Drăgușanu îl convinge pe Tristan Tate să o ia de soție

“A încercat să se joace cu Tristan Tate până când să iasă, acum însă, ea, din câte avem informații, chiar își dorește și, din acest motiv se vehiculează această idee în anturajul ei: că ea își dorește în acest moment să se căsătorească cu Tristan Tate. Și-l înnoadă pe om și-l face, pentru că vă repet: femeia știe să facă lucruri din punct de vedere al cuceririi unei redute și Tristan Tate era o redută, astfel încât, omul este în acest moment împachetat, este înnebunit după ea.(…).”, a mai spus moderatorul TV.

Citește și: Bogdan Vlădău, despre despărțirea lui Victor Slav de Bianca Drăgușanu: “E prietenul meu de 20 de ani“

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

 Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.
Citește și...