După ce s-a întors din Italia, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă în compania altui bărbat

Publicat: 09/07/2018 | 16:45

Bianca Drăgușanu a fost plecată în vacanță, în Italia și recent s-a întors pe meleahurile natale. Ei bine, vedeta a fost surprinsă în compania altui bărbat! (Console si accesorii gaming)

Bianca Drăgușanu a fost plecată în Italia, în vacanță. Vedeta nu a fost singură ci în compania unei prietene foarte bune. Cele două s-au relaxat și au fost la shopping, iar iubiții lor au rămas acasă. Ei bine, când s-a întors, blondina a fost surprinsă în compania altui bărbat. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ÎNTORS DIN ITALIA: ”IA-L PE IUBI DE UNDE NU-I”)

Bianca Drăgușanu, alături de Călin Doboș

Bianca i-a făcut o vizită doctorului Călin Doboș, cel care are grijă ca Bianca să arate ca-n reviste. Iar pe lângă faptul că este medicul-minune, Călin Doboș este și un bun prieten cu vedeta.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate trăiesc o poveste de dragoste ca-n povești

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit, în exclusivitate, informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate.

Pe 21 iunie, vedeta și sportivul britanic  și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase. (Promotiile zilei la monitoare)

 

Citește și...