Bogdan Vlădău, despre despărțirea lui Victor Slav de Bianca Drăgușanu: “E prietenul meu de 20 de ani“

Autor: Anca Toma
Publicat: 09/07/2018 | 10:00

 Bogdan Vladău este cel mai bun prieten al lui Victor Slav, iar toată lumea este curioasă ce crede despre despărțirea lui Victor de Bianca Drăgușanu. După ce a tot fost întrebat, Vlădău nu s-a mai putut abține și a reacționat, printr-un mesaj în care a închis gura tuturor.

Bărbatul s-a dovedit a fi loial prieteniei dintre el și Victor și nu a dorit să comenteze absolut deloc pe baza acestui subiect, cum de altfel nici prezentatorul Wowbiz nu a făcut-o. Victor e fratele meu. Eu nu-mi vand prietenii si sunt mereu alaturi de ei si la bucurie, dar mai ales in momentele grele. Asa ca nu va chinuiti ca nu veti scoate nimic de la mine. E prietenul meu de 20 de ani. 20! Stii ce inseamna asta?!”, a mărturisit Bogdan Vlădău pentru wowbiz.ro.

Pe Victor Slav și Bogdan Vlădau îi leagă o prietenie de peste două decenii. Cei doi se știu din perioada adolescenței, când erau anonimi și se chinuiau să pătrundă în lumea showbiz-ului. În cei 20 de ani, camarazii au depăsșit împreună multe perioade critice. Prietenia le-a rămas însă solidă și ori de câte ori a fost nevoie ei s-au sprijinit.

Bianca Drăgușanu a vorbit public despre despărțire împreună cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au dat un comunicat împreună în care au mărturisit că, în ciuda faptului că și-au spus: “Adio!” ca iubiți, ei vor rămâne prieteni. Mai mult, au subliniat că își vor crește fiica împreună.

“Am ajuns intr-un punct in care drumurile noastre se despart. Nu stim ce ne rezerva viitorul, dar stim ca vom rămâne prieteni, avem un copil minunat de crescut împreuna. Suntem doi oameni maturi, care isi asuma decizia luată de comun acord, cu sentimentul ca este cea mai buna in acest moment al existentei noastre. Va suntem recunoscători ca aţi fost mereu alături de noi si, de asemenea, va rugam cu tot sufletul sa ne respectaţi alegerea. Ne dorim si speram ca orice speculaţie sa se oprească aici. Va mulţumim si va asiguram de toată a

Citește și...