Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au despărțit!?! Mesajul subliminal transmis de prezentatoarea TV

Publicat: 15/07/2018 | 12:13

S-au cunoscut, s-au plăcut și s-au iubit cu pasiune, însă, flacăra iubirii pare că s-a stins între Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Cei doi s-au dat singuri de gol că nu ar mai forma un cuplu! Totul se întâmplă la nici măcar o lună de când Carmen Harra a declarat în exclusiviate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și milionarul britanic nu vor rămâne împreună.

Citește și: EXCLUSIV. Adevarul despre despartirea dintre Bianca Dragusanu si Tristan Tate. Motivul incredibil pentru care nu a mers la ziua iubitului

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, detaliile care arată că cei doi nu mai formează un cuplu

Seara trecută, Tristan Tate și-a serbat ziua de naștere, însă nici el și nici Bianca Drăgușanu nu au postat imagini cum că ar fi fost împreună. Și nici nu aveau cum: moderatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine” se distra într-un alt club din Nordul Capitalei. Înainte să ajungă la petrecere, milionarul englez a fost tras pe dreapta de polițiști.

Citește și: Război total între Bianca Drăgușanu și Cristi Brancu. Schimb dur de replici între cei doi

“Făcându-mi noi prieteni! #police #astonmartin #vanquish”, a scris Tristan Tate în dreptul imaginii de mai jos.

Un alt detaliu care îi face pe fanii vedetei să creadă că s-a despărțit de Tristan Tate este acela că după ce s-a întors de la cumpărăturile din Italia, ei nu au mai postat poze împreună pe rețelele de socializare, așa cum au obișnuit după ce s-au afișat împreună. Mai mult, focoasa blondă nu îl mai mai urmărește pe Tristan Tate nici pe retelele de socializare.

Citește și: Bianca Drăgușanu, cu posteriorul la vedere! Vedeta a făcut furori la piscină

Tristan Tate, oprit de polițiști noaptea trecută. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu, mesaj subliminal pentru Tristan Tate?

În această dimineață, Bianca Drăgușanu a postat o filmare în care apare alături de fiica ei și a lui Victor Slav.

Citește și: Primele declaratii ale lui Victor Slav despre noua iubita. ”Când te îndrăgostești te uiți la alte aspecte”

Iar în jurul prânzului, ea a mers la un salonul de remodelare corporală deținut de iubitul Denisei Tănase. De acolo, ea a postat un mesaj motivațional în limba engleză. Unii dintre fanii vedetei care bănuiesc că ea nu mai este împreună cu Tristan Tate sunt de părere că postarea i-ar fi dedicată milionarului englez.

“Keep calm and always sparkle (n.r.: Păstrează-ți calmul și strălucește întotdeauna) 💎✨ (…)”, a notat vedeta pe pagina ei de Instagram.

Citește și:Cristi Brancu, mai acid ca niciodată la adresa Biancăi Drăgușanu: “Tot parașută cum știm noi este!”

“Inimioara mea ❤️👑 #truelove #love #happy #blessed @sofianataliaslav”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul video-ului de mai jos.

inimioara mea ❤️👑 #truelove #love #happy #blessed @sofianataliaslav

A post shared by Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18) on

Carmen Harra, despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate: “Ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei”

“Are foarte multă chimistrie sexuală, e bazată pe atracție sexuală. El e numărul 3, ea e 2 și potrivirea este puternică la nivel fizic. Sunt oameni care se atrag extraordinar de mult fizic. Nu înseamnă că neapărat rămân împreună, că eu asta nu anticipez să se întâmple. Ceea ce a făcut acum o să continue să facă, ba mai mult, ce i-a făcut ea lui Slav, o să îi facă băiatul ăsta ei, mai devreme sau mai târziu.

Deci ea a înșelat, a trădat și aceeași înșelare și trădare o să aibă loc din partea lui față de ea. Relația asta are un viitor temporar, nu este ceva care să meargă mult timp. În momentul când o să se trezească din situația asta, o să vrea să se întoarcă, dar eu nu îl văd pe Victor să o vrea înapoi. Ea o să încerce să rămână cu bărbatul ăsta, dar el o să îi joace în final niște fente, nu îl văd deloc serios, chiar dacă pretinde că este. Victor o ținea în frâu, o balansa, de aia a și făcut un copil, față de băiatul ăsta care este mult mai superficial, care nu are profunzimea, tenacitatea lui Victor”, a declarat clarvăzătoarea în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, pe 25 iunie.

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la  “Te vreau lângă mine 4ever” și-a oficializat relația la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.