Ce a făcut monstrul Gheorghe Dincă în celula nr. 20 de la Jilava: ”Își trăgea o pătură pe cap și…”

Autor: I.D.
Publicat: 09/10/2019 | 22:59

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre „monstrul din Caracal”. De când s-au încheiat cercetările la ”Casa groazei” şi a fost mutat la Bucureşti, comportamentul presupusului ucigaș al celor două adolescente s-a schimbat radical. În timpul în care a fost ”cazat” în celula nr. 20 de la Jilava, Gheorghe Dincă a trecut prin momente de-a dreptul halucinante. (CITEȘTE ȘI: MAI I-A RETRAS GARDA DE CORP LUI CUMPĂNAȘU)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre experiențele de care a avut parte Gheorghe Dincă în Penitenciarul Jilava. (NU RATA: EX-SOȚIA CUNOSCUTULUI PREZENTATOR TV S-A CUPLAT CU UN AFACERIST DIN TIMIȘOARA)

„L-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, atunci când a fost transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru o nouă expertiză psihiatrică, „monstrul din Caracal” a fost închis singur în celula cu numărul 20 de la Secția Medicală, acolo unde tot timpul a fost supravegheat de polițiști, iar zi și noapte a avut lumina aprinsă.

A fost închis singur într-o cameră cu șapte paturi pe un nivel, nu suprapuse. Nu a avut televizor în celulă și din această cauză a preferat să citească din câteva cărți. Își trăgea o pătură pe cap ca să poată dormi, pentru că avea tot timpul lumina aprinsă. Se ascundea de ceilalți deținuți. De frica lor a refuzat să iasă în curte, la aer. Îi era frică că o să-l înjure. Mai toți deținuții care treceau prin dreptul celulei, unii dintre ei cu probleme psihice, îl înjurau. Unul dintre cei închiși cu el pe secție l-a amenințat că-i va scoate ochii cu un ciob de sticlă”, a declarat sursa citată.

Gheorghe Dincă a fost ținut singur în celula nr. 20 de la Jilava

Regretă că a fost prins

Dincă a menționat că ambele crime s-ar fi produs în dormitor și nu în așa-zisa cameră a ororilor, pe care, spune el, o folosea doar pentru reparații.

În ceea ce le privește pe cele două victime, criminalul a susţinut că le-a omorât şi a menționat că s-ar fi înțeles cu ele să întrețină relații sexuale contracost. Referindu-se la Luiza Melencu, bărbatul a spus că, deși s-ar fi înțeles cu el să facă sex, fata ar fi râs de el pe motiv că este gras și bătrân. Din acest motiv, ar fi lovit-o cu pumnul, iar ea ar fi murit pe loc.

Se pare că, la o primă vedere, medicii au conchis că lui Dincă i se pare firesc să omoare un om și că singurul său regret este faptul că a fost prins. (NU RATA: HOTĂRÂRE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOSARUL LUI VICTOR SLAV! JUDECĂTORII AU DECIS CĂ…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...