Lovitură de teatru în cazul din Caracal! Soția lui Gheorghe Dincă se află, de fapt, în spatele crimelor?!

Publicat: 26/09/2019 | 11:36
Lovitură de teatru în cazul din Caracal! Soția lui Gheorghe Dincă se află, de fapt, în spatele crimelor?!

Zilele trec, însă nu se știe nimic concret despre cazul crimelor de la Caracal. Familiile celor două fete, Luiza Melencu, respectiv Alexandra Măceșanu, continuă lupta cu criminalul, dar și cu autoritățile. Rudele fetelor susțin că nu doar Gheorghe Dincă ar trebui să stea după gratii, ci și soția acestuia, Elena, care ar fi fost complice la toate ororile comise.

Momentan, femeia este doar cercetată penal, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu. De asemenea, în data de 2 septembrie a fost extinsă din nou urmărirea penală în cazul femeii pentru alte două infracțiuni, potrivit șefului DIICOT.

În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Bănilă.

Soția lui Gheorghe Dincă este acuzată de avocatul familiei Melencu faptul că minte în tot ceea ce declară. În ce priveşte faptul că soţia lui Gheorghe Dincă s-a aflat în locuinţă o lună după ce Luiza a fost răpită, (…) Noi am făcut plângere şi am cerut anchetatorilor să o audieze pe această doamnă nu în calitate de martor pentru că legea o protejează ca martor. (…) Avem date şi indicii că această doamnă a locuit pe momentul în care din punctul nostru de vedere Luiza era răpită şi era acolo. S-ar suprapune perioadele.

De asemenea, din declaraţiile ei, noi bănuim că această doamnă minte (…) începând cu violenţele despre care spune că nu existau nici asupra ei, nici asupra altor persoane, şi multe alte încurcături. Să vedem de ce-i trimitea bani şi alte lucruri care nu concordă cu lucruri din dosar şi nici cu bănuiala noastră. Noi considerăm că această doamnă trebuie anchetată, şi nu luată de martor. Procurorul e cel care dispune. (…) Rămâne de dovedit şi de verificat dacă perioada în care a fost dânsa e la fel cu perioada în care Luiza a fost în imobil. Noi presupunem că au fost mai multe victime între Luiza şi Alexandra”, a declarat avocatul Tonel Pop, apărătorul familiei Luizei Melencu.

Citește și...