CARIERE: Ce perspective ai după ce îți închei activitatea ca model de videochat? „Ajung să câștige și 10.000 de euro pe lună!”

Autor: Maria H.
Publicat: 02/11/2019 | 18:36

Multe fete care aleg sau și-ar dori să aleagă cariera de model de videochat, se tem de faptul că, după ce își vor fi încheiat activitatea, nu vor mai putea să-și facă o carieră în alt domeniu. Temere care, în majoritatea cazurilor, se dovedește nefondată, după cum explică Robert Vanderty, manager și acționar Studio 20, unul dintre cele mai vechi și bine cotate studiouri din România, dar și din lume.

Traininguri aplicabile și în alte domenii

Nu știu ce se întâmplă chiar cu toate modelele noastre, după ce renunță la activitatea de videochat, dar pot să vă spun că, personal, cunosc destule cazuri în care fostele noastre modele conduc acum afaceri ce se dovedesc prospere. Design vestimentar, agenții de recrutare, ba chiar și un cabinet veterinar, sunt printre afacerile pe care fostele mele colege le-au deschis după ce și-au încheiat colaborarea cu noi. Avem multe modele care vin la noi din corporații și pleacă de aici ca antreprenori sau ca investitori imobiliari cu venit pasiv”, ne-a povestit Robert Vanderty, manager și acționar Studio 20 București.

Citește și:

 

Tot Robert ne explică și de ce fetele care practică videochat-ul au șanse mari de reușită în business:

Poate nu toată lumea știe, dar marile corporații cheltuie sume importante pentru a-și trimite angajații la cursuri menite să le dezvolte abilitățile de comunicare, pentru a-i specializa în limbi străine sau pentru a-i învăța cum anume trebuie să abordeze diferite tipologii de persoane, să-i facă mai pricepuți în „people management” sau pentru a le dezvolta acele „soft-skills”. Un model de videochat va căpăta natural aceste abilități, lucru care se va dovedi deosebit de util în toate activitățile lui ulterioare, indiferent că va dori să-și deschidă ceva pe cont propriu sau să aplice pentru un alt job, de tipul 9 to 5.

Mii de euro, câștig lunar

În plus, câștigurile pe care le acumulează din meseria de model le oferă fetelor confortul psihic oferit de securitatea financiară. Pentru că una e să te apuci de un business cu bani împrumutați, și alta e să pui o afacere pe picioare cu banii tăi, fără să fii presat de bănci și alți creditori”.

Dar să nu uităm cel mai important avantaj: modelele de videochat ajung să căștige câteva mii de euro, în fiecare lună. Acești bani, gestionați corespunzător, le vor asigura atât un nivel de trai la care alții pot doar visa, cât și liniștea financiară de după terminarea activității, până în momentul în care se vor decide pe ce drum vor s-o apuce.

Recent, avem din ce în ce mai multe colege care investesc toți banii câștigați în apartamente și case, până ce ajung la venituri pasive de 5-10.000 de euro pe lună, ceea ce le asigură un trai mai mult decât decent pentru tot restul vieții”, a adăugat Alexandra Manole, ea însăși unul dintre primele modele de top ale Studio 20 și acum antreprenor și manager la Studio 20 DoubleD.

Contactează rapid un trainer Studio 20

Dacă vrei să afli mai multe despre acest domeniu, poți s-o faci direct de la cei care se ocupă de acest domeniu. Poți să-i suni sau să le scrii pe WhatsApp, AICI.

Îți vor răspunde pe loc și cu plăcere la orice întrebare. Sau urmărește secțiunea eChat by Studio 20, din Cancan, unde vei găsi detalii interesante din culisele acestei industrii.

 

Citește și...