Ex-logodnicul lui Brigitte s-a combinat cu o tatuată problematică! Fostul iubit al sexoasei le-a trimis ”vorbă” din penitenciar…

Autor: C. C.
Publicat: 12/11/2019 | 23:02

Ex-logodnicul lui Brigitte a fost lovit de ”sageata lui Cupidon” și de puțin timp  s-a combinat cu o tatuată problematică. Din câte se pare trecutul o urmărește pe noua iubită a lui Cornel Oană. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații uluitoare.(CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTA CONCURENTĂ DE LA ”MASTERCHEF” E ȘANTAJATĂ DE FOSTUL IUBIT CU UN VIDEO +18: ”I-A CERUT BANI CA SĂ NU DIFUZEZE FILMĂRILE!”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@canca.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații savuroase legate de tatuata problematică în brațele căreia ex-logodnicul lui Brigitte și-a găsit liniștea sufletească, după ce Florin Pastramă i-a „spart” relația.(NU RATA: FOSTA IUBITĂ A ”REGELUI YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA S-A ”ANGAJAT” CA ACTRIȚĂ ÎN FILME XXX. ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

S-a combinat cu o tatuată problematică!

Conform informațiilor ce au însoțit imaginile cu sexoasa ce se pare că l-a fermecat pe ex-logodnicul lui Brigitte, noua parteneră a lui Cornel Oană are 24 de ani și provine dintr-o familie defavorizată ce locuiește în orașul Pantelimon. Din câte se pare, în trecut, sexoasa lui Cornel Oană ar fi colaborat cu anumite site-uri de ”video restrâns”. Iar câștigul de pe urma acestor colaborări ar fi ajutat-o pe tatuată să plătească chiria apartamentului din cartierul de la marginea Bucureștiului, acolo unde locuiește împreună cu Cornel. În prezent, tânăra care l-a fermecat pe ex-logodnicul lui Brigitte s-ar ocupa cu vânzarea de haine.(NU RATA: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE A DAT-O PE FAȚĂ CU ”VERIȘOARA”!) 

Urmărită de trecut!

Potrivit informațiilor ce au ajuns în posesia site-ului nr.1 din România prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, tânăra a trăit, în urmă cu câțiva ani, o frumoasă poveste de dragoste cu un temut interlop din clanul Caran, iar relația lor s-ar fi încheiat în momentul în care bărbatul a fost condamnat la închisoare. Din câte se pare, fostul iubit al tatuatei nu a primit foarte bine vestea că aceasta s-a cuplat cu ex-iubitul lui Brigitte, iar de curând le-ar fi trimis ”vorbă” din penitenciar, acolo unde se pare că nu o să mai petreacă multă vreme. Acest lucru se pare că i-a înspăimântat pe cei doi și asta pentru că atât Cornel cât și sexoasa lui iubită se gândesc că interlopul se poate răzbuna pe ei în momentul în care va fi eliberat.( NU RATA: RALUCA PODEA ȘI CORNELIU OANĂ, CEL MAI NOU CUPLU DIN SHOWBIZ?! “E MULT MAI FINUȚ ȘI DEȘTEPT EX-UL LUI BRIGITTE”)

Ex-logodnicul lui Brigitte, Cornel Oană, s-a combinat cu o tatuată problematică!

Brigitte & Cornel, binecuvântați de pastor

În luna noiembrie a anului trecut, Brigitte și Cornel Oană își uneau destinele în fața lui Dumnezeu. Religia brunetei (penticostală) le-a permis să facă acest lucru sub forma unei binecuvântări, recunoscută ca o căsătorie. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ CARMEN ȘERBAN DUPĂ OPERAȚII)

Noi ne-am dorit să cumpărăm verighete, deoarece, în urmă cu o săptămână, noi suntem amândoi penticostali şi pastorul bisericii noastre ne-a făcut deja binecuvântarea, pentru a avea această relaţie. În momentul în care ne-am mutat împreună, pastorul bisericii noastre ne-a oficializat, ne-a făcut binecuvântarea relaţiei noastre, adică noi în faţa lui Dumnezeu suntem ca şi căsătoriţi.

Nu am dorit să facem acest pas şi să ne mutăm împreună, decât atunci când vom fi binecuvântaţi în faţa lui Dumnezeu şi am primit această binecuvântare şi atunci am considerat că trebuie să purtăm şi acest semn (n.r. verighetele). Eu am fost plecată ieri după marfă la una dintre firmele mele şi, de comun acord, am luat de la o firmă de acolo, pentru că nu se găsesc în România, verighetele pe care ni le doream şi pe care, în urmă cu două luni, le văzusem într-un loc şi am zis că dacă ar fi vreodată să ne căsătorim şi să facem acest pas, vom lua aceste verighete”, mărturisea, la vremea respectivă, Brigitte.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...