I-a înfipt furculița în mână când a aflat de divorț! Bianca Drăgușanu a ajuns la Urgențe după ce a fost agresată de soț: „A avut o coastă fisurată”

Publicat: 31/10/2019 | 21:24
I-a înfipt furculița în mână când a aflat de divorț! Bianca Drăgușanu a ajuns la Urgențe după ce a fost agresată de soț: „A avut o coastă fisurată”

De la o oră la alta apar noi informații în legătură cu episoadele de violență domestică din mariajul fostei prezentoare Bianca Drăgușanu. Câțiva apropiați au făcut mărturii înfiorătoare despre bătăile încasate de vedetă de la al doilea soț, ei dezvăluind că, în urma unor lovituri, aceasta a avut o coastă fisurată și a ajuns la spital la Urgențe. Mai mult, când excentricul afacerist a aflat că partenera sa a băgat divorț, i-a înfipt furculița în mână.

Citește și: EXCLUSIV. Prima reacție a lui Victor Slav, după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că divorțează

Bianca Drăgușanu, la Urgențe după ce a fost agresată de soț: „A avut o coastă fisurată”

Potrivit declarațiilor făcute de unii apropiați de-ai vedetei, ea a fost agresată teribil de patru ori de când și-a început povestea de dragoste alături de cunoscutul afacerist. În urma unor lovituri, fosta moderatoare TV s-a ales cu o coastă fisurată. Surse medicale de la Spitalul Floreasca au confirmat că Bianca Drăgușanu a ajuns de urgenţă la Camera de Gardă, acuzând dureri după ce i-a fost fisurată o coastă în timpul unei agresiuni.

Citește și: Ce a făcut Cătălin Botezatu la câteva ore după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu divorțează

„Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. (…) este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute când a aflat de divorţ, (…) i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, au declarat prieteni din anturajul vedetei, potrivit click.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de iubire în public după ce s-a aflat că va divorța. Cu cine s-a filmat fosta prezentatoare de la Kanal D

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...