Ce a făcut Cătălin Botezatu la câteva ore după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu divorțează

Publicat: 31/10/2019 | 16:51

La câteva ore bune după ce s-a aflat vestea tristă că Bianca Drăgușanu divorțează de cel care i-a devenit al doilea soț, Cătălin Botezatu a reacționat pe o rețea de socializare. Vă reamintim că îndrăgitul designer și fosta prezentatoare de la Kanal D au o relație de prietenie bună și, uneori, se sfătuiesc și în legătură cu noutățile din modă, nu doar în cazul unor situații delicate apărute în viața personală.

Citește și: I-a înfipt furculița în mână când a aflat de divorț! Bianca Drăgușanu a ajuns la Urgențe după ce a fost agresată de soț: „A avut o coastă fisurată”

Ce a făcut Cătălin Botezatu la câteva ore după ce s-a aflat că Bianca Drăgușanu divorțează

Cătălin Botezatu a vorbit întotdeauna frumos despre Bianca Drăgușanu și a lăudat-o pentru ambiția și evoluția ei. Astăzi, când în lumea mondenă s-a răspândit vestea că vedeta se pregătește de divorț la nici trei luni de la cununia civilă cu extravagantul afacerist din Mediaș, designerul a evitat să discute acest subiect. Astăzi, el a împărtășit apropiaților și fanilor una dintre întâlnirile importante de pe agenda lui: cea cu un medic estetician, care i-a făcut un tratament facial.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație de iubire în public după ce s-a aflat că va divorța. Cu cine s-a filmat fosta prezentatoare de la Kanal D

“✌ Buna dimineata si salutari (…). 🎉Medicul estetician @dr_morad_iancu va avea grija pentru ca tenul meu sa fie din nou fresh si luminos. ❤ Vom face tratamentul PRP Biolifting pentru a avea rezultate imediate. 🙋🏻‍♂Vi-l recomand in special in aceasta perioada pentru a arata excelent de sarbatori! (…) #besttreatment #biolifting

Sa aveti o zi excelenta!😘❤️”, a scris Cătălin Botezatu când a urcat pe Instagram poza cu specialistul la care a apelat.

Citește și: Bianca Drăgușanu se mândrește cu sora ei. Cât de sexy este Oana

Bianca Drăgușanu are o fetiță cu Victor Slav, cel care i-a devenit soț în urmă cu șase ani.

Citește și: Cum a răspuns Bianca Drăgușanu când fiica ei i-a pus o întrebare emoționantă: “Cât mă iubești, mami?”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și:Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...