Cum a răspuns Bianca Drăgușanu când fiica ei i-a pus o întrebare emoționantă: “Cât mă iubești, mami?”

Publicat: 16/10/2019 | 20:19

Deși are doar trei anișori și aproape o lună, fiica Biancăi Drăgușanu i-a pus o întrebare extrem de emoționantă și importantă în același timp vedetei. După ce și-a revenit după episodul fericit, fosta prezentatoare l-a împărtășit cu fanii printr-o poză cu micuța ei prințesă, Sofia. Iar în dreptul imaginii, Bianca Drăgușanu a trecut atât întrebarea primită de la fetița sa, respectiv: “Cât mă iubești, mami?”, dar și răspunsul pe care i l-a oferit. 

Citește și: Top 50 – Cele mai sexy posterioare din showbiz. Ce poziții ocupă Andra Măruță și Bianca Drăgușanu

Cum a răspuns Bianca Drăgușanu când fiica ei i-a pus o întrebare emoționantă: “Cât mă iubești, mami?”

Mai devreme sau mai târziu… fiecare părinte a trecut prin episodul emoționant în care propriul copil sau proprii copii l-a pus/l-au pus într-o situație delicată. Bianca Drăgușanu a trăit în urmă cu câteva ore această experiență, după ce fiica pe care o are cu fostul soț, Victor Slav, a întrebat-o: “Cât mă iubești, mami?”. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta i-a răspuns: “Până la Lună și înapoi de infinit de ori!”. Dialogul scurt, dar extrem de emoționant dintre cele două a fost făcut public de fosta prezentatoare, care a adăugat și câteva hastag-uri la postare, pe care o puteți vedea în galeria foto a articolului.

“O frumusete de fetita are mami! Să fie sănătoasă și înțeleaptă 🙏🙏”, “Superbă!😘❤”, “E frumoasă, are cu cine semăna! Să fie fericiți și sănătoși ea și părinți!”, “Mica prințesă!!!”, “Să fiți mândre de voi, sunteți ca două stell de frumoase şi drăgălaşe #kING#FAMILY#LOV ❤” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarații despre nuntă și copii: ”El vrea doi băieţi dintr-o dată”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

În prezent, fosta prezentatoare se află la al doilea mariaj. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.

Citește și...