Căpitanul lui Gigi Becali a ”trădat”! A luat prânzul cu nepotul renegat al milionarului

Publicat: 06/10/2019 | 23:07

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care nu-i vor pica deloc bine lui Gigi Becali. Chiar căpitanul lui, Florin Tănase, s-a întâlnit, înaintea marelui derby cu Dinamo, cu Vasi Geambazi, nepotul renegat al finanțatorului de la FCSB.

”Nu e normal ca astfel de lucruri să se întâmple. La orice club mare nu cred că se întâmplă astfel de lucruri, să ceri voie pentru schimbări, dar discuții despre jucători cred că sunt la aproape toate cluburile”, spunea Florin Tănase, înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, încheiat 0-0. Curaj maxim, referire evidentă la patronul său, Gigi Becali, cel care, este cunoscut, face mutările de la oficială. Căpitanul a spus lucrurilor pe nume. Apoi, a mai făcut ceva… (CITEȘTE ȘI: GIGI BECALI I-A ”CONFISCAT” BENTLEY-UL DE 250.000 € NEPOTULUI INTRAT ÎN DIZGRAȚIE!)

Florin Tănase s-a întâlnit, la un prânz, chiar cu nepotul patronului său, Vasi Geambazi, cel ”renegat” de Gigi Becali. S-a întâmplat chiar înaintea meciului FCSB-Dinamo, disputat sâmbătă seara pe Arena Națională. Iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are filmările, în exclusivitate.

La masă cu amicii

Firul evenimentelor: Florin Tănase a ieșit, la plimbare – și nu numai – cu iubita lui. Cei doi au ”parcat” la o cafenea, unde au avut mai multe de povestit. După aceea, tânăra l-a ”condus” pe Florin la o altă cafenea, locul întâlnirii fotbalistului cu Vasi Geambazi, dar și cu un alt personaj celebru, Iulian Dîrnea. Iubita lui Tănase a parcat în dreptul terasei cafenelei, mijlocașul a coborât, ea și-a urmat, apoi, drumul către casă. (NU RATA: EX-PATRONUL MILIONAR AL FCSB-ULUI A RUPT-O DEFINITIV CU SOȚIA! A DANSAT ”CORP LA CORP”, ÎN NUBA, CU O TALENTATĂ!)

Florin Tănase a fost întâmpinat de Iulian Dîrnea, s-au salutat, apoi s-au așezat la masa unde, câteva minute mai târziu, avea să ajungă și Vasi Geambazi. Cei trei aveau să povestească multe, probabil, întâmplări, dar și perspective ale vieții, până când au fost zăriți de doi amici, care au venit la masa lor pentru a-i saluta. După ce și-au sorbit băuturile, Tănase, Geambazi și Iulian Dîrnea s-au retras, fiecare în drumul lui.

Florin Tănase, Iulian Dîrnea (cu șapcă) și Vasi Geambazi (în negru) s-au întâlnit la o cafenea din Capitală

Gigi Becali și Vasi Geambazi, dispută de la fotbal

Gigi Becali s-ar fi certat cu Vasile Geambazi anul trecut, după ce Pompiliu Stoica a fost impus ca antrenor la FCSB II. Conform Prosport, Geambazi a luat notă de un protest al fotbaliştilor de la FCSB II şi de la U19, care au reclamat că nu vor să lucreze cu Pompiliu Stoica, apoi l-ar fi înştiinţat pe Gigi Becali că a pregătit, prin avocaţi, actele prin care cedează acţiunile la FC FCSB SA, acolo unde latifundiarul din Pipera nu mai figurează din 2005. (VEZI AICI: O PUȘTOAICĂ L-A “ATACAT” PE FOSTUL FCSB-IST ÎN BENZINĂRIE, IAR NOI AVEM FILMĂRILE!)

„Faptul că am intenţia de a trece pe numele lui Gigi acţiunile e doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy şi voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori împotriva FCSB, lucru interzis. În clipa de faţă, patron la FCSB Academy e un prieten, nu sunt eu”, avea să spună Vasile Geambazi.

Cine este Vasi Geambazi. A dat un “tun” de 65 de milioane de euro

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până de curând, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum ar controla din umbră Academica Clinceni. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali. (CITEȘTE ȘI: GOLGHETERUL FCSB-ULUI S-A ”ANESTEZIAT” CU AZOT ÎN CLUB! IMAGINILE CARE ÎL VOR REVOLTA PE PATRONUL GIGI BECALI)

Vasi Geambazi este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...