L-am filmat pe loverboy-ul Iulian Dîrnea cu Ferrari pe plajă în timp ce…

Publicat: 08/08/2018 | 22:34

Arestul pare că l-a schimbat radical pe Iulian Dîrnea! După ce a fost implicat într-un răsunător dosar de prostituție și anchetat de procurorii DIICOT, „Loverboy-ul cu Ferrari”, care a făcut ravagii printre frumusețile din showbiz-ul românesc, pare de nerecunoscut. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră națională, imagini de ultimă oră cu ex-iubitul Roxanei Vancea și al Andei Adam. (CITEȘTE ȘI: NEPOTUL ”FARAONULUI” CU ROLLS ȘI-A FĂCUT DEBUTUL ÎN FORȚĂ LA NUBA MAMAIA)

Dacă în trecut epata prin Dubai și Monaco, acum, după ce a călcat prin arestul IPJ Vâlcea, cel cunoscut în lumea bună de la noi din țară drept „Loverboy-ul cu Ferrari” pare să se fi schimbat radical și să o fi lăsat-o mai ușor cu viața de nabab.

După ce, anul trecut, ”robinetul cu bani” s-a închis, ex-iubitul Roxanei Vancea și al Andrei Adam nu mai frecventează stațiunile preferate de milionari. Acum, controversatul „loverboy” își petrece weekendurile pe plaiurile mioritice și se relaxează pe nisipul din Mamaia, acolo unde, recent, l-a întâlnit și CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Însoțit de câțiva prieteni, ex-iubitul Roxanei Vancea și al Andei Adam a petrecut câteva ore pe o plajă celebră din stațiunea-fanion a litoralului românesc. Cu un șort de baie colorat, Iulian Dîrnea s-a integrat perfect în peisajul turiștilor fără pretenții din stațiunea Mamaia. Cu toate că era însoțit de o brunetă focoasă, imaginea de loverboy cu care făcea ravagii printre domnișoarele dornice de distracție pare că s-a mai estompat odată cu ancheta procurorilor DIICOT în dosarul de prostituție. (NU RATA, AICI: CLANUL MINUNE, CU ȘAMPANIE FINĂ LA PLAJĂ ȘI…)

Iulian Dîrnea a avut iubite cunoscute

Fost fotbalist la echipe ca Fulgerul Lereşti și Naomi Câmpulung, Iulian Dîrnea a ţinut o perioadă primele pagini ale tabloidelor, prin prisma iubitelor lui celebre. Rând pe rând, presa a scris că piteşteanul, posesor de Ferrari, s-a iubit cu fostele asistente TV Mădălina Pamfile, Roxana Vancea, Florentina Raiciu, dar s-ar fi aflat şi în anturajul intim al Andei Adam şi Andreei Tonciu.

Apoi, a dispărut din prim-plan. Sursele noastre au mărturisit că Dîrnea a părăsit România şi s-a ”stabilit” la Dubai, unde era văzut adesea în compania sosiei Biancăi Drăguşanu, a Ramonei Gabor sau a Dianei Gureşoaie. Despre sosia Biancăi s-a spus chiar că i-a fost iubită câteva luni (DETALII AICI).

Reţeaua de prostituţie ar fi produs un prejudiciu de peste cinci milioane de euro

Potrivit anchetatorilor, membrii reţelei din care făcea parte și Iulian Dîrnea, ar fi produs un prejudiciu de peste cinci milioane de euro. Vader, șeful grupării ce număra peste 30 de persoane, trăia pe picior mare, mergând în vacanţe de super-lux, acolo unde petrecea cu şampanii şi vinuri de fiţe şi fuma trabucuri, ca un veritabil milionar. Şi chiar milionar era! Nici „Loverboy-ul” Iulian Dîrnea nu o ducea deloc rău, conducând mai multe maşini de lux, printre care Ferrari, BMW X5, Mercedes CL sau Audi.

Parfumat şi îmbrăcat „corect”, cu haine de firmă, lui Iulian Dîrnea nu i-a fost deloc greu să cucerească numeroase fete, ce i-au întreţinut un standard de viaţă foarte ridicat. Experimentat, el ajunsese chiar să iniţieze alţi membri ai grupării în tehnica „Loverboy”. „Ai grijă cu diva, să schimbi maşina la sfârşitul lunii, fă să-ţi fie bine că e perversă. Te iubesc. Fără milă. Fără dragoste!”, îi scria fostul fotbalist Dîrnea prietenului său Giani Pîrvu, începător în arta seducţiei.

Şeful reţelei de prostituate de lux, Vader, este un apropiat al celebrilor manelişti Adrian Minune şi Florin Salam, în compania cărora s-a pozat în mai multe rânduri.(NU RATA, AICI: EX-IUBITUL ROXANEI VANCEA ŞI AL MĂDĂLINEI PAMFILE A PRIMIT DECIZIA LA AREST)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...