Clanul Minune, cu șampanie fină la plajă și…

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 07/08/2018 | 23:27

Familia Minune s-a mutat la mare! Celebrul Adrian, soția lui, Cati, dar și doi dintre copiii cuplului, Carmen și Adrian junior, se distrează de… minune pe plajă, cât e ziua de lungă. (Super oferte la accesorii gaming) Familia artistului a avut și noroc, prinzând zile frumoase pe litoralul românesc. Baie, plajă, skijet și șampanie fină. Așa arată „meniul” zilnic pe care îl ”devorează” clanul Minune. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imagini fabuloase din valurile mării și nu numai.

E celebru, are bani și își permite aproape orice! Iar o escapadă pe litoral, în exclusivista stațiune Mamaia, a fost floare la ureche pentru Adrian Simionescu, mult mai cunoscut ca Adi Minune. (Reduceri mari la jocuri PCȘi-a luat familia și a plecat la mare pentru câteva zile de vis.

Vremea l-a ajutat enorm pe celebrul manelist, în condițiile în care meteorologii numai vești ”triste” au adus. Minune și-a făcut bine planurile în amănunt, iar din programul lui nu au lipsit plimbările cu skijet-ul, o șampanie fină…

(CITEȘTE ȘI: CARMEN MINUNE, MĂRTURII NEAȘTEPTATE DESPRE NUNTĂ)

Zis și făcut! Adrian Minune a ”comandat” imediat ”motorul” pe apă, l-a încălecat și, ca un profesionist, l-a ghidonat perfect. A ”croșetat” aproape periculos pe lângă turiștii aflați în apă, a făcut stânga, dreapta, fără să se clatine. La un moment dat, Adrian Minune s-a apropiat de țărm, căutându-și, din priviri, soția. Nu a găsit-o, moment în care un băiat aflat în apropierea skijet-ului i-a făcut un semn. Adrian a înțeles că-i periclitează integritatea corporală, și-a cerut scuze și a accelerat mai departe de mal.

A revenit apoi, pentru că nevasta lui, Cati, era și ea dornică de o plimbare. A ”descoperit-o” pe țărm și a așteptat. Cati a fost echipată corespunzător de omul care se ocupă de skijet-uri, apoi a luat valurile în piept. Adrian junior i-a ieșit în întâmpinare și a condus-o, prin apă, la skijet-ul călărit de tatăl său, aflat în așteptare. Și-a ajutat mama să urce, după care s-a retras. Adrian Minune a ”călcat-o”, iar nevasta s-a prins bine de trupul său. Câteva ture amețitoare și Cati a cerut să revină pe uscat.

(CITEȘTE ȘI: FAMILIA LUI ADI MINUNE S-A MĂRIT)

Celebrul manelist i-a îndeplinit doleanța. Cati a sărit de pe skijet și s-a retras pe șezlong. Unde o aștepta fiica sa, Carmen. Și nu numai ea!

Carmen, apariție spectaculoasă, alături de iubit

Carmen își aștepta mama cu un pahar de șampanie fină în mână. Cati și-a tras pe ea un prosop și și-a umplut și ea paharul. Au dialogat puțin, probabil, despre senzațiile tari de pe skijet pe care le-a trăit soția lui Minune.

(NU RATA, AICI: ADRIAN MINUNE A SPUS ADEVĂRUL DESPRE CELEBRUL FILMULEȚ ÎN CARE PRIMEȘTE 10 LEI)

Carmen, într-un costum de baie roșu și cu ochelari de soare, a atras, imediat, atenția celor din jur, care și-au aruncat, discret, privirile. Mai mult nu aveau ce să facă. La doi metri de Carmen stătea pe șezlong Bogdan Daragiu, nimeni altul decât iubitul ei. Acesta s-a relaxat alături de familia Simionescu și nu și-a refuzat o bere, din care a sorbit cu nesaț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...