Carmen Minune, mărturii neașteptate despre nunta cu Bogdan Daragiu: “Vreau să nu-i lipsească nimic”

Publicat: 05/06/2018 | 11:42

În carieră îi merge bine și scoate hit după hit, iar în viața privată, totul merge strună lui Carmen Minune, cunoscută sub numele de scenă Karmen. Fiica îndrăgitului manelist nu s-a sfiit să vorbească despre ziua în care va îmbrăca rochia albă de mireasă. Ea se vede toată viața alături de iubitul ei, Bogdan Daragiu, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. În plus, atât părinții ei, cât și ai lui îi susțin foarte mult.

Citește și: Fiica lui Adi Minune, pusă la zid de un fan: ”Ești frumoasă, dar ai spiritul de piți în tine!”

Karmen și talentalul regizor sunt împreună de doi ani. În cadrul unui interviu oferit la “Xtra Night Show”, vedeta a abordat subiectul “nuntă” și a mărturisit că iubitul ei se înțelege foarte bine cu părinții săi, Cati și Adi Minune.

Citește și: Carmen Minune i-a pus o întrebare intimă iubitului, iar răspusul lui face furori!

Citește și: Adi Minune a dezvăluit ce poartă mereu pe sub sacou! Imaginea i-a făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi

“Sunt foarte pupăcioasă, să iau în braţe, să pup, sunt foarte protectoare. Vreau să nu-i lipsească nimic, să totul aşa cum se aşteaptă. Suntem de doi ani împreună. A fost un drum foarte frumos. Suntem mega spontani. Acum câteva zile mi-a dat un telefon să mergem la munte. Chestiile astea ţin o relaţie activă. Nu ai cum să te cerţi cu el. Ai mei când vorbesc cu mine nu mă mai întreabă: «Mami, ce faci, ai mâncat?», ci «Mami, ce faceţi, aţi mâncat?». Şi e foarte fain pentru că ai mei îl apreciează foarte mult ca şi om, prieten şi poate viitor soţ. Poate exista şi o posibilitate (de nuntă), de ce nu”, a declara Carmen Minune la XNS.

La un moment dat, artista a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl ei. Karmen a dezvăluit că mama sa a reușit “să îl îmblânzească” pe Adi Minune.

“Nu pot să spun că-l sfătuiesc pe tata, dar dacă sunt acasă vine şi mă întreabă. Şi se schimbă şi ascultă de mine. Nu e un tată terorist, mama l-a schimbat foarte mult. Înainte era aşa, mama e o femeie puternică care din piatră poate creea un suflet”, a mai povestit artista.

Luna trecută, Karmen a lansat piesa “Lock My Hips” la care a colaborat cu Krishane, artist și songwriter din Anglia. De asemenea, aceasta e prima colaborare cu un artist internațional al fiicei lui Adi Minune.

Citește și...