Adi Minune a dezvăluit ce poartă mereu pe sub sacou! Imaginea i-a făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi

Publicat: 29/05/2018 | 14:57

Fiecare artist de la noi sau de peste hotare are un obiect special de care nu se desparte atunci când susține un concert sau când e departe de cei dragi. După ani buni în care a cântat la milioane de petreceri în România, dar și în alte țări străine, Adi Minune și-a deschis sufletul și a mărturisit public ce poartă mereu pe sub sacou. Cunoscuții, dar și fanii au avut lacrimi în ochi când au văzut imaginea emoționantă, dar și mesajul scris de celebrul artist. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: După ce Betty Salam a confirmat că e însărcinată, Karmen se pregătește să devină mamă?! “Fac un anunț foarte important”

În ciuda tuturor speculațiilor apărute despre presupusa amantă, Adi Minune își iubește enorm soția, pe Cati, și cei trei copii pe care aceasta i-a dăruit. Astfel, ori de câte ori are timp liber, celebrul cântăreț îi răsfață cum știe mai bine, iar când se întoarce de la cântări, el le aduce cadouri. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Adi Minune si-a scos “amanta” la masă cu Ferrariul de 200.000 €!

În urmă cu câteva zile, manelistul a avut un spectacol în Spania și, în timp ce se afla într-un aeroport din Barcelona, el le-a împărtășit fanilor ce poartă mereu pe sub unul dintre sacourile sale scumpe. Toate astea după ce a pozat ce are cusut pe căptușala articolului vestimentar. După cum puteți observa în imagine este o poză de album în care apare alături de familia sa. Pe aceasta este cusut mesajul: “Trăim mai intens bucuriile atunci când suntem împreună, iar grijile devin lucruri mărunte”.

„Cu voi în stânga ❤️ mea🙏🙏🎶🎶”, a scris manelistul pe pagina lui de Facebook, unde a postat fotografia emoționantă.

„Foarte frumos, Adițule, să îți trăiască familia ta, Doamne-ajută! ❤️❤️❤️❤️🙏🏽”, „Să îl porți sănătos, nașule!”, „Foarte frumos! Să îți trăiască, să te bucuri de ei 🙏😍😍👍” sunt trei dintre comentariile lăsate de susținătorii lui Adi Minune.

Adi Minune are două fete și un băiat cu soția lui

Adrian Simionescu, așa cum e trecut în buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți romi de manele, muzică țigănească și muzică lăutărească din România. Acesta este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian.

 

 

 

Citește și...