După ce Betty Salam a confirmat că e însărcinată, Karmen se pregătește să devină mamă?! “Fac un anunț foarte important”

Publicat: 25/05/2018 | 15:02

La nicio de o lună după ce Betty Salam a confirmat sarcina într-un mod emoționant alături de logodnicul ei, Cătălin Vișănescu, Karmen s-a destăinuit la un eveniment monden la care a fost însoțită de iubitul ei, Bogdan Daragiu. La doar câteva secunde după ce a făcut anunțul, fata cea mare a lui Adi Minune a făcut un gest asemănător situațiilor în care oamenii se simt rușinați, stânjeniți. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Mesajul fiicei lui Adrian Minune pentru Betty Salam, după ce a aflat că e gravidă la 17 ani!

Aflată la petrecerea aniversară VIVA!, care a adunat aseară numeroase vedete de la noi, printre care Andreea Marin și Alina Eremia, Karmen a făcut la un moment dat un Insta Story în care a spus o mărturisire cu zâmbetul pe buze și radiind de fericire. Imediat ce dai play filmării, artista apare în stânga iubitului ei, Bogdan Daragiu, după care se mută lângă Adelina Pestrițu, cu care se pare că are o relație frumoasă de prietenie. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Carmen Minune, gest incredibil. Cu cine s-a sărutat în club. Iubitul ei, Bogdan Daragiu, a asistat la întreaga scenă

„Vreau să fac un anunț foarte important în această seară: sunt lângă cea mai frumoasă femeie însărcinată din România!”, a spus Karmen Minune.

Pentru câteva secunde fosta prezentatoare TV a creat o confuzie, după ce i-a dat replica fiicei lui Adi Minune: „Tu ești!”. Dându-și seama că lumea ar putea să creadă că tânăra cântăreață ar fi însărcinată, Adelina Pestrițu a completat: „Dar nu ești însărcinată! Ești cea mai frumoasă… viitoare însărcinată!”.

Citește și: Carmen Minune şi-a făcut mama să aibă lacrimi în ochi! Mărturisirea emoţionantă: „De-acum, tu eşti puiul nostru”

Citește și...