Carmen Minune şi-a făcut mama să aibă lacrimi în ochi! Mărturisirea emoţionantă: „De-acum, tu eşti puiul nostru”

Publicat: 26/12/2017 | 21:46

Karmen, fata cea mare a cunoscutului manelist, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Bogdan Daragiu. Însă, tânăra artistă nu îşi neglijează deloc familia şi petrece timp preţios în compania celor dragi. Mai mult, ea i-a scris mamei sale o scrisoare emoţionantă. La final s-a semnat şi în numele surorii sale mai mici şi a fratelui ei.

Citeşte şi: Familia lui Adi Minune s-a mărit! Karmen a făcut publică prima poză cu cel mai mic moştenitor

Carmen Minune a postat pe o reţea de socializare o poză în care apare o scrisoare emoţioantă pentru mama ei. În rândurile aşternute pe foaie, cântăreaţa i-a spus că o iubeşte enorm. În plus, i-a subliniat faptul că Moş Crăciun este mult prea ocupat şi că anul acesta, familia ei reprezintă elfii care îi vor aduce zâmbetul pe buze.

Am vorbit cu Moş Crăciun şi fiind prea ocupat ne-a trimis pe noi să fim elfii lui. Roata s-a întors, mami! De-acum, tu eşti puiul nostru. Te iubim enorm. Adriana, Adi, Karmen” este scrisoarea artistei către mama sa, Cati.

Pentru gestul său, fiica lui Adrian Minune a primit multe felicitări din partea prietenilor virtuali.

Karmen se iubeşte de mai bine de un an cu regizorul Bogdan Daragiu. Ea e fiica lui Adrian Minune. Pe numele din buletin Adrian Simionescu, artistul este căsătorit de mai bine de 20 de ani cu Cati, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana şi Adrian.

Citește și...