Mesajul fiicei lui Adrian Minune pentru Betty Salam, după ce a aflat că e gravidă la 17 ani!

Publicat: 02/05/2018 | 12:06

Vestea că Betty Salam urmeză să devină mamă a ajuns și la Carmen Minune. Fiica celebrului artist Adrian Minue a ținut morțis șă-i trasmită viitorilor părinți un mesaj prin intermediul CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

Contactată de reporterii CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, Carmen Simionescu a transmis un mesaj emoționant pentru viitorii părinți, Betty Salam și Cătălin Vișănescu.(Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

”Am aflat că Betty urmează să devină mamă. Mă bucur enorm pentru ea. Un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Sper să aibă parte de o sarcină ușoară și să se bucuree împreună de această minune. Îi urez tot binele din lume”, a declarat Carmen Simionescu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

 

Zilele trecute, Betty Salam a confirmat zvonurile că este însărcinată. Fiica lui Florin Salam a vrut ca toată lumea să se bucure de fericirea ei și a logodnicului său. Ea și Cătălin au plecat repede în vacanța, acolo unde au făcut numeroase fotografii.(NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A LUI FLORIN SALAM, DUPĂ CE A AFLAT CĂ BETTY E ÎNSĂRCINATĂ!)

 

Când face nunta Betty Salam

Betty Salam e hotărâtă să facă nunta în curând! Fiica lui Florin Salam va merge la altar, condusă de tatăl ei, pe data de 25 august, cu trei zile înainte să devină majoră. Betty Salam și Cătălin Vișănescu își doresc o petrecere cu mare fast, unde vor fi invitați aproximativ 600 de oameni. În urmă cu câteva luni, fiica lui Florin Salam a dat detalii despre marele eveniment, în cadrul unei emisiuni tv.(NU RATA, AICI: S-A AFLAT SEXUL BEBELUȘULUI LUI BETTY SALAM! CHIAR TATĂL EI L-A DEZVĂLUIT)

„Cununia şi majoratul vor fi aceeaşi petrecere cu prieteni apropiaţi (…)Să ne simţim noi bine, cu oamenii apropiaţi nu cu cei care nu-şi au rostul. Tata și Cătălin se înţeleg extrem de bine. Tata şi-a dat acordul” , a declarat fiica lui Florin Salam, într-o emisiune tv.

 

Citește și...