Carmen Minune i-a pus o întrebare intimă iubitului, iar răspusul lui face furori!

Publicat: 30/05/2018 | 19:46

Carmen Minune e una dintre artistele de la noi care împărtășește multe dintre momentele trăite alături de cei dragi cu fanii. Așa s-a întâmplat și astăzi când artista a făcut publică o înregistrare în care apare alături de iubitul ei în timp ce îi adresează o întrebare. Răspunsul primit de la Bogdan Daragiu e unul savuros și face furori în rândul internauților. (Reduceri mari la jocuri PC)

Citește și: După ce Betty Salam a confirmat că e însărcinată, Karmen se pregătește să devină mamă?! “Fac un anunț foarte important”

Karmen și iubitul ei, Bogdan Daragiu, au ieșit în această după-amiază la o terasă. Și… se pare că fata celebrului manelist a îmbrăcat una dintre cămășile partenerului ei. Pornind de la acest detaliu des întâlnit într-un cuplu, Carmen Minune l-a întrebat pe regizor dacă e mai grav să i se fure cămașa sau iubita. (Oferta speciala playstation)

“Iubire, ce e mai nașpa: să ți se fure cămașa sau să ți se fure gagica?”, a întrebat fiica lui Adi Minune.

Citește și: Adi Minune a dezvăluit ce poartă mereu pe sub sacou! Imaginea i-a făcut pe mulți să aibă lacrimi în ochi

După câteva secunde de gândire, regizorul Bogdan Daragiu a răspuns pe un ton serios. Desigur, primele cuvinte au fost astfel, pentru că până la final și el, și Karmen s-au amuzat copios.

“Cămașa, pentru că în ea e iubita. Și-mi ia și cămașa, și-mi ia și gagica”, a spus iubitul lui Carmen Minune.

Auzind răspunsul lui Bogdan Daragiu, cântăreața a început să râdă copios… la fel și partenerul ei.

Citește și: Karmen dă lovitura cu o nouă piesă, „Lock My Hips”! Fiica lui Adi Minune a colaborat cu artistul Krishane

Citește și...