Karmen dă lovitura cu o nouă piesă, „Lock My Hips”! Fiica lui Adi Minune a colaborat cu artistul Krishane

Publicat: 16/05/2018 | 21:56

Dans, energie, cadre cool, mașină de pompieri, dansatoare sexy, doi artiști tineri și talentați, sound fresh ar fi cuvintele care exprimă cel mai recent single și videoclip lansate de Karmen – „Lock My Hips”. Piesa este în colaborare cu Krishane, artist și songwriter din Anglia, prima colaborare cu un artist internațional al acesteia.

Citește și: Carmen Minune, gest incredibil. Cu cine s-a sărutat în club. Iubitul ei, Bogdan Daragiu, a asistat la întreaga scenă

„Lock My Hips” a fost compusă și produsă de Krishane, Vlad Lucan și Achi (cu care Karmen a și colaborat pentru „Viciul meu”), versurile scrise de Krishane. Aceasta piesă este rezultatul a două sesiuni de compoziție care au avut loc la Londra.

„Am avut o sesiune la Londra anul trecut și a apărut această piesă și îi mulțumesc lui Krishane că a acceptat să colaboreze cu mine. Îmi place vibe-ul piesei, este young, exprimă încredere, putere, energie”, a spus Karmen.

„Mi-a plăcut de Karmen de la început, este o artistă talentată. Lucrând la această piesă, am simțit că împreună, vom putea reda energia, edgy vibes. Plus că este prima colaborare româno-jamaicană. J”, a declarat Krishane.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Bogdan Daragiu, care a colaborat de-a lungul vremii cu INNA, Nicoleta Nucă, Delia, Carla’s Dreams etc.

Echipa care s-a ocupat de imaginea artistei este formată din Daria Georgescu (styling), Andra Manea și Dana Petrina (Make-Up and Beauty Studio), Alex Caraman (Beauty District). Atât Karmen, cât și Krishane au schimbat câte patru ținute pentru acest videoclip.

„M-am simțit super bine la filmări, Karmen e fun, plus că sunt pentru prima dată în România, altă cultură, e o experiență nouă pentru mine. Scena mea preferată, dar și a lui Karmen din acest videoclip este cea cu mașina de pompieri, ne simțeam super încrezători stând sus pe ea, la înălțime”, a spus Krishane.

„Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu oameni talentați, mulțumesc, Krishane, Bogdan Daragiu, regizorul acestui videoclip, Vlad Lucan, producătorul piesei, Global Records și ATOM. Sper să vă placă acest videoclip și piesa”, a adăugat și Karmen.

 

 

Karmen a lansat anul trecut mai multe piese: „Shake It”, You Got It”, „Minte-mă”, „Viciul meu” cu Achi.

Citește și...