Nepotul ”faraonului” cu Rolls și-a făcut debutul în forță la NUBA Mamaia: o piramidă de Moet!

Publicat: 07/08/2018 | 23:23

Omar Farag, nepotul celebrului doctor milionar de origine egipteană Yashar Hassan Abbas Helmy, supranumit „Faraonul”, este imposibil să nu fie remarcat atunci când își face apariția prin cluburile de fițe de pe litoralul românesc. (Reduceri mari la jocuri PC) Așa s-a întâmplat și weekendul trecut, când tânărul care moștenește o avere fabuloasă a ales să petreacă la NUBA, cel mai exclusivist club din Mamaia. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, imagini savuroase cu nepotul Președintelui de onoare al Asociației Egiptenilor. (CITEȘTE ȘI: EA ESTE ROMÂNCA NELI CARE L-A ÎNNEBUNIT PE JASON DERULO!)

Weekendul trecut, ca majoritatea milionarilor din țara noastră, Omar, nepotul doctorului Yashar Hassan Abbas Helmy, a petrecut în Mamaia, stațiunea distracției de pe litoralul românesc. Și, așa cum era de așteptat, tânărul de bani gata a ales să se distreze alături de câțiva prieteni în cel mai extravagant club de pe litoral. (NU RATA, AICI: FOTBALIȘTII ”CAMPIOANEI” S-AU ÎNCĂIERAT PENTRU SEXOASA VLĂDUȚA!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Omar Farag, nepotul doctorului Yashar Hassan Abbas Helmy, în seara în care și-a făcut ”debutul”  la Nuba. Dacă, până acum, a ales să stea într-un con de umbră, tânărul a cărui familie deține unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România, și-a scos, weekendul trecut, prietenii din Arabia Saudită în renumitul club din Mamaia.  (Oferta speciala playstation

Îmbrăcat lejer, Omar a încercat, pe cât se poate, să nu atragă atenția celor din jur. Cu toate acestea, la un moment dat, când petrecerea era în toi, nepotul celui cunoscut drept ”Faraonul” și-a surprins prietenii cu o piramidă de Moet care a fost adusă alături de steagul țării din care aceștia provin. Drapelul Arabiei Saudite a fost fluturat minute bune de angajații clubului, în timp ce piramida de șampanii a făcut un tur triumfal prin club și a fost adusă printre petrecăreți de trei bărbați. (NU RATA, AICI: FRATELE CELEI MAI SEXY MINISTRESE DIN GUVERN, DENUNȚAT ÎN ”DOSARUL PAPANAȘUL”!)

Omar Farag și-a făcut debutul la NUBA

Yashar Hassan Abbas Helmy, un prosper om de afaceri

Yashar Hassan Abbas Helmy este Președintele de onoare al Asociației Egiptenilor din România, dar și un prosper om de afaceri. Acesta este proprietarul unuia din cele mai mari lanțuri de produse farmaceutice din România. În ciuda faptului că îi place să trăiască modest și nu epatează, Yashar Hassan Abbas Helmy nu renunță la luxul pe care și l-a creat singur. “Faraonul”, așa cum este cunoscut în lumea bună a Capitalei, se plimbă cu un Rolls Royce, ”învârte” milioane de euro și nu iese din casă fără să fie însoțit de unul sau mai mulți bodyguarzi. (NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU DANIELA CRUDU & NOUL IUBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...