Primele imagini cu Daniela Crudu & noul iubit

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 06/08/2018 | 19:25

Daniela Crudu are un nou iubit! Căruia i-a acordat o săptămână de probă, pentru a se convinge că o merită. (Super oferte la accesorii gaming) Abia după aceea și-a făcut apariția la plajă cu el. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă imaginile în care cei doi se alintă pe șezlong, glumesc și emană o bună dispoziție contagioasă.

Daniela Crudu își încearcă, din nou, norocul. (Reduceri mari la jocuri PC) După mai multe relații care au sfârșit nu tocmai cum își dorea fosta asistentă TV, Cruduța s-a ”lipit” acum de un tânăr, alături de care se simte minunat, după cum se poate vedea în imaginile obținute de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

(CITEȘTE ȘI: FENTOSANII CHINEZI AU FĂCUT SENZAȚIE LA UNTOLD!)

Dragoș Roșu este ”fericitul” câștigător al ”trofeului” după care mulți cunoscuți crai aleargă, dar nu a fost deloc simplu să intre în grațiile ei. Asta pentru că Daniela, fată înțeleaptă, i-a dat o săptămână de probă. Să-i vadă calitățile, purtările… Se pare că băiatul, care are un Porsche Panamera GTS, a trecut cu brio testul, astfel că frumoasa vedetă i-a acordat tot girul. Și a ieșit cu el la plajă.

(VEZI ȘI: CÂȘTIGĂTORII CANCAN.RO S-AU DISTRAT SENZAȚIONAL LA MEGA-CONCERTUL LUI JASON DERULO!)

Alături de un alt cuplu, Daniela și Dragoș au apărut la malul mării. S-au mângâiat pe șezlong, au glumit, au făcut ghidușii, ba chiar, la un moment dat, el fuge de lângă ea, în hohote de râs. Revine și o mângâie pe Daniela cu piciorul. Ea râde și apoi gesticulează. Pe el îl cuprinde ”dorul” de telefon și începe să-l butoneze. Cu coada ochiului se uită la Cruduța, nu care cumva s-o piardă din privire.

S-au ferit de ochii lumii

Cei doi au mai ieșit la o plimbărică, însă departe de ochii lumii. Au făcut-o pe seară, prin Piața Constituției, atunci când Daniela încă îl testa pe cel după care spera, poate, să i se aprindă călcâiele.

Și chiar înainte ca Daniela și Dragoș să descindă la mare, făcându-și publică relația, Daniela a postat și pe Instagram o fotografie alături de noul iubit. Cei doi sunt foarte serioși, așa cum, probabil, își doresc să le fie și relația.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...