Ea este românca Neli care l-a înnebunit pe Jason Derulo!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 06/08/2018 | 23:45

Concertul lui Jason Derulo de la Nuba Mamaia, de sâmbătă seara, a fost unul de zile mari! (Super oferte la accesorii gaming) Cei aflați în club au gustat din plin ritmurile cântărețului și s-au dezlănțuit pe ringul de dans. Fabuloasă a fost prezența artistului și la „after party”. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a fost pe fază și l-a ”descoperit” pe celebrul Derulo la masă, după concert, cu o brigadă de șase ”folcloriste”, una și una. Nu au fost toate șase norocoase, precum la Loto, ci doar una, căreia muzicianul i-a acordat toată atenția.

Tur de forță a făcut Jason Derulo în România! A venit ca o mare vedetă, vinerea trecută, la Cluj, la festivalul Untold, unde, cum era de așteptat, i-a trimis pe fani în delir. (Reduceri mari la jocuri PCApoi, Derulo a fost tentat de cea mai tare stațiune a litoralului românesc, Mamaia, unde a ținut un concert memorabil, la faimosul club Nuba. (VEZI ȘI: ȘMECHERUL CU ELICOPTERUL A FĂCUT NOTĂ CA SULTANII LA NUBA!)

Jason Derulo a ajuns sâmbătă, în jurul prânzului, la Mamaia, s-a cazat la hotelul Phoenicia, dar nu a luat pulsul clubului, așa cum obișnuiesc artiștii, ci a preferat să se odihnească. A plecat din hotel cu puțin timp înainte de a intra pe scena de la Nuba, unde era așteptat, cu sufletul la gură, de fani. A ajuns acolo și s-a pus pe treabă. A ridicat mulțimea în picioare, apoi și-a permis un moment de respiro. Odată ce a părăsit scena, Jason Derulo s-a relaxat pe canapeaua unui separeu, dar nu singur. În acea zonă își făcuse apariția o adevărată „brigadă” de frumuseți, una și una, astfel că artistul a avut ce admira.

Tinerele l-au tratat cu cea mai mare atenție pe artistul american. Au fost numai zâmbet și de o amabilitate uluitoare. Jason a remarcat-o pe Claudia, o apariție care a smuls multe priviri în acea noapte de vis de la Nuba. Doar că, pe lângă Claudia, și-a făcut loc, dintr-o dată, Neli Zaharia, o fată frumoasă foc și puțin timidă, la prima impresie.

Derulo a sorbit-o îndelung din priviri, s-a apropiat de ea și au dialogat. Superstarul american a invitat-o la masa lui și apoi n-a mai băgat pe nimeni în seamă în afara ei. Staff-ul celebrului cântăreț a comandat o piramidă de șampanie. Cel mult o oră a durat ”pelerinajul” faimosului artist după ce a concertat, apoi a anunțat că părăsește clubul, cu destinația hotel.

Imediat după ce a dispărut, s-a „spart” și masa unde cele șase tinere au încercat să-i acapareze atenția. Neli Zaharia fusese norocoasa în ochii cântărețului american. Derulo a ajuns la hotel, iar ce s-a întâmplat în camera lui nu avem de unde să știm… (CITEȘTE ȘI: NOUA BRIGADĂ DE ORAȘ A ÎNCERCAT SĂ RĂSTOARNE IERARHIILE LA NUBA!)

Câștigătorii concursului Cancan.ro, distracție cu Jason Derulo

Doi cititori fideli ai CANCAN.RO s-au distrat toată noaptea cu prietenii lor și cu lumea bună din Mamaia, la Nuba Beach Club. Norocoșii au fost Luiza Gabriela Fătu (Brașov) și Ciprian Boldijar (Târgu-Mureș). Aceștia au venit alături de câte trei prieteni la mega-spectacolul anului, unde Jason Derulo a fost  vedeta. Câștigătorii au stat la o masă VIP, iar la plecare nu au scos niciun leu de buzunar. De achitarea notei de plată s-a ocupat site-ul nr. 1 din România. (IUBITA LUI JASON DERULO A APĂRUT APROAPE DEZBRĂCATĂ LA UN EVENIMENT)

Jason Derulo, celebrul artist american în vârstă de 28 de ani, a susținut o reprezentație unică, unde au fost prezenți și cei doi cititori fideli ai site-ului nr. 1 din România, care s-au bucurat de băuturi și mâncăruri alese. CANCAN.RO le-a oferit o ocazie cum se întâlnește, probabil, rareori în viață. Au promis că vor rămâne, în continuare, cititori fideli ai site-ului și că nu vor rata ocazia să participe la următorul concurs. Iar faptul că l-au văzut live pe Jason Derulo i-a impresionat profund. Artistul a făcut un show de zile mari, iar Ciprian, Luiza și prietenii lor au fost cuceriți de mișcările și vocea cântărețului. Ca, de altfel, toată lumea care a fost prezentă la NUBA Beach Club în weekend-ul recent încheiat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...